Tämäkin päivä kului aurinkoisissa merkeissä, tosin iltaista junamatkaa odotellessa. Vähän kuitenkin harmitti, sillä eilinen postiressu (ressu, todellakin) tuotti pienoisen pettymyksen mekko-ostoksen muodossa. Onhan se ihana, mutta yksi iso ongelma siinä on. Kuvasin teille videonkin aiheesta, mutta julkaisen sen joskus myöhemmin, koska Youtube ei suostunut lataamaan sitä alle kahteen tuntiin.

Aamulla postiluukusta kolahti Kylmäkoskelle unohtamani huivi, joten sain piilotettua tyvikasvuni kätevästi. Huomasin, että tämän otsikseni pystyy kampaamaan jo kivasti sivuun, joten jätin otsan paljaaksi. Hämäyshuivin kaveriksi puin beigen monitoimimekkoni, jota sen mustan sisaren ohella rakastan yli kaiken!

helsinkiin1

Olin sen verran ovela, että laitoin jalkaani maailman mukavimmat satiiniballerinat, mutta otin mukaan myös korkkarit. Aion kävellä pitkät välimatkat matalilla kengillä ja vaihtaa korkkarit vasta tapahtumapaikoilla. Niin en ehkä tapa jalkojani uudelleen parin päivän paikasta toiseen juoksemisella. Tai no, katsotaan sitä sitten perjantai-iltana.

helsinkiin2

mekko – American Apparel

kengät – H&M

huivi – Accessorize

Kohta kuitenkin Helsinki, Jonna ja iltajuna kutsuvat nautiskelemaan kivoista tapahtumista muutamaksi vuorokaudeksi! Palaan pian mukanani uutta tietoa ja intoa. Huutakaa te sillä välit vielä loputkin postikuluttomat Huuto.net-kohteeni pois ja nautiskelkaa suosikkikesäbiisistäni.:)

Psst! Sain vinkkiä, että Panic in Paradisella alkoi tänään shortsiale. Mun suosikit on Solvig-, Katerina– sekä Emilie-mallit<3