Miinam heitti minua haasteella, joka kuuluu näin:

“You are beautiful -tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille ja tarkoituksena on julkaista 3-5 kuvaa itsestään, mitä ei ole aiemmin blogissaan vielä julkaissut. Kuvista täytyy myös kertoa hieman taustatietoa. Lopuksi haasta 3 muuta nättiä bloggaajaa.”

julkaisematon5

Nyt taas pieni pettymys niille, jotka odottivat yliviileitä kuvia. Eipä tipu! Tästä postauksesta löyty lähinnä niitä kuvia, jotka jätetään julkaisematta siitä kuvasarjasta, josta maksimissaan ehkä se yksi kuva onnistuu. Ensimmäinen kuva syntyi, kun koetin kuvata korviksiani, mutta en jaksanut olla kovin kauaa irvistelemättä kameralle. Tämä kuva myös tiivistää sen, miksi joku halusi antaa minulle tämän haasteen. Ah, miten kaunis naama!:D

julkaisematon4

Tässä oli jo oikeasti jonkin verran yritystä! Kaikkien muiden bloggaajien päässä neulepannat näyttävät parhailta hiukset auki. No, ei minun päässäni… Tulee mieleen se koirarotu, joiden korvat liehuvat tuulessa.

julkaisematon3

Entäs ne epäonnistuneet asukuvat? Joskus vaan kamera on tähdätty minne sattuu, kuvattavan ilme on mikä sattuu ja taustalla mitä sattuu. Krhm.

julkaisematon2

Postausideoita, joita ei sitten koskaan julkaistu? Suklaakasvonaamiopostaus? Juuri niin.

julkaisematon1

Johonkin postaukseen muistan halunneeni itsestäni kuvan meikkaamassa. Taustalla oli kuitenkin sen verran roinaa, että tämä kuva jäi julkaisematta. Siitä tähtäyksestäkin voisi mainita jotakin.

Mietin ensin, jaksanko höpistä siitä, miten jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan, mutta päätin sitten, etten jaksa. Haaste lähtee siis sen kummempia selittelemättä eteenpäin vaikkapa ihanille blondeille eli Lintulle, RagDollille ja Korundille!:)