Viikon paras MELKEIN toteutunut kämmähdys oli se, kun äänestysoikeuslappu tai mikä lie kurkisti paperiroskiksestani. En tiedä yhtään, olinko heittänyt sen sinne ajatuksissani vai enkö ollut edes huomannut koko lappua jonkun muun lehden välissä, mutta lipuke oli matkalli paperiroskikseen. Onneksi ehdin pelastaa sen tai persut eivät saisi huomenna ääntäni.;) (Oikeastihan alan vasta tänään hakata raivolla vaalikoneita.)

vaalilappu

Viikon paras luomutsemppaaja on Alepa. Jos pienehkö ja jopa hieman aliarvostettu lähikauppa voi ottaa tuotevalikoimiinsa pesupähkinöitä(!), niin eivätkö ne isommatkin hypersupermarketit voisi? Eikä kyse ole nyt vain tietystä luomutuotteesta, vaan siitä, kuinka helposti ja mistä sitä luomua halutessaan saa. Lue aiheesta lisää Keittiökameleontin blogista.

Viikon paras vaalikampanja (ent. Vaalikeräys) on Pieni ele -keräys. Pieni ele -kampanja kotimaisen vammais- ja terveystyön hyväksi on huipentumassa varsinaiseen äänestyspäivään sunnuntaina eli huomenna. Äänestyspaikoilla lipaskeräyksenä toteutettava keräys kotimaisen vammais- ja terveystyön hyväksi on nyt laajennettu myös tekstiviestikeräykseksi. Lisätietoja ja lahjoitusohjeet löydät täältä.:)

pieni_ele_logoViikon paras kertotaulu on 4 x 6 eli 24. Tämä maaginen luku pamahti täyteen eilen. Fiilis on hyvä eikä ikäkriisiä ei näy missään. Ne ovat niitä, joita joskus 17-vuotiaana feikataan keski-ikäisenä kuulemma peitellään. Tänne niitä ei tarvita jatkossakaan!;)

Viikon paras onnistuminen oli se, kun selvisin normaalisti kolmisen viikkoa kestävästä flunssasta noin viikossa. Minulle se on harvinaista, sillä vaikka olen sairas, kuume ei suostu nousemaan ja siksi tauti venyy ja venyy. Paitsi tällä kertaa. Nenä ei ole enää kirkkaanpunainen eikä sieltä valu mitään. *tuulettaa*

terve

Viikon paras blogi-idea pamahti päähäni yllättäen. Sen seurauksena järjestän jo ehkä ensi viikolla kilpailun, jossa on aivan törkeän ihana palkinto. Olkaa siis tarkkana.:)

Viikon paras ruokatuttavuus on lähikaupasta löydetty tomaattikeitto. Yhdessä paketissa on kolme pussia ja kustakin pussista saa n. 2 dl valmista keittoa. Kustakin?!:D Voi elämä, taisi tomaattikeitto sekoittaa pääni, kun tuollaisia sanoja käytän. No kuitenkin, keitto on hyvää sellaisenaan, raejuuston kanssa tai tomaattisena pastakastikkeena

maailman paras tomaattikeitto

Viikon paras tunne oli helpotus ja se pelmahti esiin torstaina, kun olo alkoi helpottaa ja pääsin vihdoinkin ulos parin päivän sairastamisen jälkeen. Pinkaisin suoraan kuvaamaan erään yhteistyön kuvia, jotka pääsette näkemään ihan pian. Myönnän silti, että kuvat olisivat olleet parempia, jos kuvattava ei olisi koko ajan valunut räkää.

Viikon paras ylpeydentunne vyöryi ylitseni, kun katsoin Stage-ohjelmaa keskiviikkona. Tampereen yhteiskoulun lukio eli TYK lauloi ja esiintyi muutenkin kyllä niin upeasti, että olo oli kuin äidillä, joka katselee lapsensa esiintyvän telkussa. Tosin tässä tapauksessa ihailu ei johdu puolueellisuudesta, vaan siitä, että TYK rokkaa oikeasti ihan 100-0!