Selailin nettikauppoja uudet treenivaatteet mielessäni. Vaikka treenivaatteita löytyy nykyään vähän joka nettikaupasta, keskityin pääasiallisesti kahden nettikaupan valikoimiin. Näistä olen tilannut monesti vaatteita, joten tiedän, että näihin voi luottaa. Sekin helpottaa tilaamista, jos on oppinut, mitä kokoa minkäkin kaupan valikoimissa on.

Nellyn kollaasista tuli vähän keväisempi ja lämpimämpi. Housuiksi valitsin pitkäpunttiset housut ja yläosassakin on pitkät hihat. Toki tuon päälimmäisen pusakan voisi jättää poiskin. Kun lenkkeilee kovaa, pärjää vähemmälläkin vaatetuksella. Värit keskittyvät enemmän perusväreihin. Treenivaatteita voi kurkkia Nellyn sports fashion– osastolta.

nelly sport

Kesäisemmän treenivaatekollaasin kasasin H&M:n nettikaupan valikoimista. Tämä kollaasi sopii lenkkeilijälle, jota ei ruskettuminen haittaa. Shortsit jättävät paljon ihoa näkyviin, samoin toppi. Hupparin voi sitoa vaikka lanteille, jos sen tahtoo ottaa lenkille mukaan. Itselläni on nuo muuten urheilurintsikat parissakin värissä ja olen kyllä tykännyt niistä. Pienirintaisen on helppo ostaa urheilurintsikoita ja -toppeja, kun tukea ei tarvita niin paljon kuin isommille rinnoille. Treenivaatteet on H&M:lla jaettua kahteen osastoon, joten yläosia löydät täältä ja alaosia täältä.H&M sport

En yleensä jaksa kysellä makuasioita täällä, mutta kumpi kollaasi on enemmän teidän makuunne? Löytyykö joistakin näistä tuotteista kenties ihan käytännön kokemuksiakin?:)