Hain eilen postista Halensin tilaukseni, joka sisälsi teillekin hehkuttamiani monitoimimekkoja. Täytyy myöntää, että vaikka muut ovat kuulemma tykänneet tästä Halensin versiosta monitoimekosta, minä en ollut ihan niin ihastunut. American Apparelin mekkoihini verrattuna nämä ovat jäykkiä ja yläosassa on sen verran erilainen leikkaus, ettei sitä voi solmia niin monella tapaa kuin AA-mekot. Pidin silti yhden tilaamistani mekoista, koska se on väritykseltaan ihana ja sen voi kuitnekin solmia parilla kivalla tavalla. Pieni miinus tulee siitäkin, että mekko, joka on sopiva vyötäröstä alaspäin, olen aika nafti yläosasta. Isommassa koossa taas yläosa olisi sopiva, mutta pituutta ja leveyttä helmassa on liikaa. Pfuuf.

Puin kuitenkin mekon tänään ylleni, koska aamulla olin hieman polka dots -fiilis. En kuitenkaan pukenut mekon kaveriksi tyttömäisiä kenkiä, vaan tongin prätkäbootsini eteisen lattialta käyttöön. Oloni ei silti ollut ihan niin kotoisa kuin toivoin sen olevan. Mieleni teki heittää mustat sukkikset mäkeen ja kaivella valkoiset nahkakorkkarit kaapista. Harmi vaan, että sää ei ollut sopiva sellaiseen muutokseen.:/

minnihiiri2

minnihiiri1

mekko – Halens

kengät – Clou

takki – Vero Moda

Tähän loppuun tahtoisin vielä jakaa kanssanne erään jännittävän kokemuksen. Puolet porukasta repeää ehkä nauruun tätä lukiessaan, mutta ei voi mitään. Otan sen riskin. Alustan tarinaa hieman tunnustamalla, että ajan autoa hyvin harvoin. Vanhempani pakottavat minut kuskiksi parin kuukauden välein, ettei ajotaito ruostuisi, joten ajan autoa vain landella. Lupauduin kuitenkin kiltteyspäissäni siirtämään tänään ystäväni auton väliaikaisesta parkista kaverini pihaan. Olen ajanut kyseistä autoa kerran aikaisemmin joskus vuosi tai pari sitten enkä yhtään tykkää ajaa autoja, joita en tunne. Kuulun vieläpä siihen ihmisryhmään, joka arvostaa autoa, jossa on tuntumaa eli kaasua saa todella painaa ja ohjauspyörää kääntää. Sellaisista leluvempuloista ja mopoista en niin perusta.

Jotenkin päädyin sitten hurjalla pulssilla siirtämään autoa Jyväskylän keskustassa, jossa on vielä ihan kivasti yksisuuntaisia, joita en edes muista, koska en aja täällä autoa ikinä. Auton siirtäminen jännitti siis hirveästi ja stressasin sitä monta tuntia etukäteen. Entä jos se olisi taskuparkissa, jossa olisi vaan pari senttiä vekslausvaraa? Entä jos olisi liukasta ja auto valuisi takana olevan auton nokkaan?(:D) Entä jos pyörtyisin rattiin ja jotain kamalaa tapahtuisi? No niinpä. Arvasittekin jo ehkä, että auton siirtäminen onnistui ilman mitään ongelmia ja olin stressannut tuosta hurjasta ajomatkasta turhaan.

Ja paljonko se matka sitten oli? Kymmenisen metriä!:D