Se on muanantai nyt. Tai oikeastaa muonantai, koska ruokateemaviikkoahan tässä vietetään. Aloitin päivän herkuttelemalla, sillä kipaisin Kauppakadulle Mäkisen Kalaliikkeeseen hakemaan sushia. Valitettavasti näin maanantaisin sitä saa vasta kello 12 jälkeen, joten “tyydyin” jumalaisen herkulliseen loimuloheen.

Ei tästä kyllä mitään kalapostausta pitänyt tulla, joten siirrytäänpä asiaan. Kerroinkin tässä postauksessa jo ulkomaanavustajastani, joka mahdollisti minulle mm. kaksien jumalaisten Aldon kenkien huutamisen. Homman jujuhan on se, että jos eBay-myyjä ei suostu toimittaman Suomeen jotakin, mitä minun on pakko saada, huudan tuotteen kakksotunnuksillani, jolloin se lähetetään brittiavustaja-lisänimen saaneelle Jossulle. Jossu sitten postittelee tuotteen minulle ja korvaan hänelle postikulut. Lupauduin myös helpottamaan avustajani Suomi-ikävää, jos joskus iskee pakko-saada-salmiakkia -fiilis tai muuta yhtä akuuttia. Fair play.:)

UK-paketti

Postimies tökkäsi syliini aamulla uusimman pakettini ja se sisälsi vaikka mitä ihanuuksia. Katsotaanpa hieman, mitä eBay-haaviini on tarttunut. Aldolla aloitetaan nytkin, sillä se on yksi suosikkikenkämerkeistäni. Huusin itselleni kengät, joiden kuvaus oli lyhyesti “tummanharmaat kengät”. Ajattelin niiden olevan niin hienot, ettei haittaisi, että ne ovat tekonahkaa. Se verran edulliset ne meinaan olivat, etten edes miettinyt, josko ne olisivat nahkaa. Kenkien saavuttua yllätyin suuresti. Kengät olivatkin aitoa nahkaa ja vielä paljon kivemmat kuin ylivalottuneessa kuvassa, jonka perusteella ne ostin. Hintaa näille tuli postikuluineen noin 37 euroa. Nämä kaikki kollaasit voi uuten klikata isommiksi.

tummanharmaat aldot

Toinen löytöni oli Kate Moss for Topshop -toppi. Toppi on viskoosia ja sen malli on erikoinen. Selästä se on kietaisumallinen ja jättää alaselän näkyviin. Kaulan ympärille voi kietaista huivityyliset huitulat tai ne voi jättää roikkumaan niskan takaa. Hintaa tälle tuli postikuluineen noin 21.5 euroa, mutta erikoinen malli ja se, ettei näihin törmäilen juurikaan muilla tekevät tästä löydöstä korkeahkon hintansa arvoisen. Koskakohan tämä pakkomielteeni harmaaseen väriin loppuu?:D

kate moss for topshop toppi

Paketin toisesta vaatekappaleesta teen erillisen postauksen, sillä se on hieman erikoisempi tapaus. Tämän toimituksen aarre pääsee esittelyyn kuitenkin nyt, sillä postikuluineen noin 18,5 euroa maksaneet Finskin(!) kengät osuivat tielleni melkeinpä vahingossa. Tiedän, että tämä malli ei välttämättä sovi monen muotifriikin silmiin, sillä korko on aika matala ja malli saattaa olla joistakin jopa mummomainen. Toisaalta, mitä pahaa on mummomaisuudessa ja pitääkö aina pukeutua, niin kuin joku muu määrää?

Kengissä on kivana yksityiskohtana “nahkasuikalekiinnitys”. Itse kiepautin nuo nahkasuikaleet hieman liian kireälle tuohon kuvaan, mutta ne voi tosiaan solmia joko nilkan ympäri ja tai korkeammalle sääreen vähän hellemminkin. Korko näissä mummoliineissa on tuttuun Finskin tapaan puuta ja materiaalikin laadukasta nahkaa. Myyjä oli kuulemma ostanut nämä Topshopista ja alkuperäisessä hintalapussa komeileekin lähemmäs 300 euron hintalapun jämät.

finskit ebaysta

En sano muuta kuin että kiitos. Kiitos Jossu ja kiitos hyvä tuurini, jonka avulla törmäilen ihaniin juttuihin eBayssa ja Huuto.netissä. Unelma-ammattini olisi nettimetsästäjä. Silloin saisin ostella muillekin ihanuuksia, sillä joskus olen löytänyt uskomattomia aarteita, mutta väärässä koossa. Ehkäpä joskus vielä teen tästä bongailusta itselleni ammatin.;)