Mulla on ihania lukijoita!<3 Kerjään taas verta nenästäni, kun totean ääneen, että kommentointi on taas niin asiallista, että kommentteja oikein haluaa tulla lukemaan ja niihin vastailee mielellään. Tämän lisäksi pillerikilot ovat kadonneet melkein kokonaan ja vaatekaapista voi taas käyttää melkein mitä vaatteita vaan. Ihana fiilis!:)

Eilen postimies yllätti minut taas kivasti tuomalla paketin Postilta. He tahtoivat esitellä minulle tuotteita, joita posteista ympäri Suomea voi ostaa. Olin jo aiemmin katsellut jonottaessani Jyväskylän postissa Ivana Helsinkin Yöperhonen-kuosisia tuotteita, muta enpä muuten tiennyt, että postissä myytäviä juttuja voi ostaa postin verkkokaupasta. On varmaan sanomattakin selvää, että seuraavassa Huuto.net-rysäyksessäni postitan muutamalle onnelliselle heidän ostoksensa näissä ihanissa kuorissa tai laatikoissa.

IVANA Helsinki Posti

Ivanan postituskuoren ja -laatikon sekä pyyhkeen lisäksi sain arkin uusia postimerkkejä. Arkin nimi on Ystävyyden oksalla ja perinteisen muodon sijaan nämä postarit jatkuvat sivulle ja tuovat vähän särmää kirjekuoriin. Näitäkin voi halutessaan tilata netistä. Hassua, sillä viime kerralla, kun kävin postissa, ostin itse arkin näitä merkkejä. Tämä on nyt ehkä kolmas kerta, kun innostun postimerkeistä. Ensimmäinen ihastus oli Muotia-postimerkkiarkki, jossa oli mm. Minna Parikan kengät. Sen jälkeen koin sydämentykytyksiä kasaripostimerkkiarkin kohdalla, siitä on täällä näköjään postauskin.:)

Ystävyyden oksalla

Tänään oli sen verran rento olo, että kaivelin pitkästä aikaa vähän löysemmät farkut käyttöön. Paitakin oli löysähkö, joten asu kaipasi skarppeja korkkareita. Läpinäkyvilla sukilla mentiin jälleen eikä palellut yhtään. Lämpöasteita täällä Jyväskylässä oli melkein kymmenen ja se vain lisäsi mahtavaa fiilistäni. Boyfriend-mallisista farkuista on muuten maailman vaikein saada hyvää kuvaa.

boyfriend

keltaista ja superkiharat

farkut – H&M

paita – Gina Tricot

kengät – New Look

rannekoru – eBay

Eikö olekin aikamoiset nutturakiharat neidillä?:D Nuo saatiin aikaan näillä tuotteilla ja oikeanlaisella nutturalla, jonka kanssa nukuin yön yli. Aika villi kampaushan tuo on, mutta en jaksanut aamulla suoristaa reuhkaani, joten näillä mentiin. Tulipahan vähän vaihtelua näihin “kampauksiini”.

kiharanakki

Nyt sitten voisi olla aika lähteä lenkille. Jumitin eilen kaikki alaraajani tuolla hemmetin EA SPORTS Active 2 -pelin futistreenillä. En pystynyt aamulla kävelemään ennen kuin olin venyttänyt pohkeeni kuntoon. Hirveää rääkkiä, haistattelin eilen ääneen sille pelin kunto-ohjaajamiehelle. Toivottavasti naapurin ei kuullut seinän läpi!:D