Pienoisten nukahtamisongelmien vuoksi sain nukahdettua viime “yönä” vasta vähän ennen aamukuutta. Aamulla edes valokynä ei pelastanut turvonnutta nassuani ja aamulenkille, jolla normaalisti pääsen turvotuksesta eroon, en ennen päivän touhujani ehtinyt. Siitä johtuen asukuvissa esiintyy tänään tökerö neiti Arska. Paitsi, että nuo silmäpussit ovat niin pahat, että ne näköjään voi havaita jopa aurinkolasien läpi. Voi luoja!:D

keltaista3

Hurjaa väsymystä lukuun ottamatta päivän fiilis on ollut hyvä. Aurinko paistaa ja lumet sulavat. Päivä alkoi Picnicin uuniperunoilla, jotka ovat parhaita maailmassa. Voiko muuta enää edes toivoa? Koetin kompensoida nuupahtanutta oloani pukeutumalla keltaiseen t-paitaan. Tonkiessani vaatekaapistani värikkäitä vaatteita totesin, ettei niitä ole oikein tarpeeksi. Murrettuja sävyjä löytyy hurjasti, mutta kirkkaita ei juurikaan. Tämän päivän asu on maailman tylsin, myönnän sen itsekin, mutta viihdyin siinä loistavasti.

keltaista1

keltaista2

housut – H&M

paita – Gina Tricot

kengät -Vagabond

takki – Vero Moda

lindexin aurinkolasit

aurinkolasit – Lindex

Tässä onkin kohta kokeiltu kaikki Rimmelin lähettämät tuoksukynsilakat läpi, tänään sormissa tai oikeastaan niiden kynsissä oli pinkki lakkaus. Lakkailen nykyään kynsiäni joka toinen päivä, näitä lakkausvimmoja kun tulee aina jonkinmoisissa sykleissä. Kohta koettaa taas aika, kun en jaksa käyttää kuin kynsiöljyä ja ehkä väritöntä lakkaa, joten nyt pitää ottaa lakkaushimosta kaikki irti.

granny smith omena

Muistakaahan muuten Jyväskylässä ja sen lähellä asuvat, että vielä on iltaan asti aikaa osallistua KappAhl-lahjakortin arvontaan. Arvon voittajan heti kello 20:00 eli kannattaa silloin tai viimeistään aamulla tarkistaa, osuiko voitto omalle kohdalle. Tämä tyttö taitaa lähteä haukkaamaan raitista ilmaa lenkille. Suosittelen sitä lämpimästi muillekin.:)