Jatketaanpa vielä hieman arvontojen parissa. Ensinnäkin, käsilaukunjärjestäjien ja vihaisen linnun voittajien tulisi ilmoittaa yhteystietonsa minulla mahdollisimman pian. Muuten arvon uudet voittajat. Ilmoittautumisaikaa olkoon vaikkapa ylihuomiseen eli keskiviikkoon saakka. Pitäkää siis kiirettä!

Tämä uusin arvonta on suunnattu Jyväskylän ja sen lähipaikkakuntien asukkaille. Ensi viikonloppuna eli siis jo tämän viikon viikonloppuna 18.–20. maaliskuuta KappAhl ja Karjalan Apu ry. järjestävät Jyväskylän KappAhl-myymälöissä keräyksen hyväntekeväisyyteen. Karjalan Apu on sitoutumaton yhdistys, joka toimittaa humanitaarista ja materiaalista apua rajantakaiseen Karjalaan. Vaatekeräys Karjalan Tasavallan vähäosaisten perheiden ja laitoksissa asuvien hyväksi järjestetään jo viidettä kertaa ja mukana on ollut kaiken kaikkiaan jo 10 KappAhl-toimipaikkaa. Viime vuonna apu kulki perille Oulun ja Kempeleen myymälöiden kautta.

Jyväskylän KappAhleihin voi siis tuoda viikonloppuna tarpeettomiksi käyneitä puhtaita ja ehjiä naisten, miesten ja lasten vaatteita. Myös kenkiä ja liinavaatteita otetaan ilomielin vastaan. Tavaraa vastaanotetaan jokaisessa liikkeessä perjantaista sunnuntaihin liikkeen aukioloaikana. Harkitsen vakavasti kirpputorikassini raahaamista tuonne, sillä pöydän vuokraamien ja aktiivinen myyminen vievät sekä rahaa että energiaa.

kappahl asukollaasi

Kiinnostaisiko sinua voittaa 50 euron lahjakortti, joka käy kaikkiin KappAhlin Jyväskylän liikkeisiin? Se onnistuu helposti kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin 18.3. kello 20:00 mennessä, mikä yllä olevasta kollaasista on suosikkivaatteesi tai -asusteesi ja miksi. Vain kysymyksiin vastanneet osallistuvat arvontaan! Lahjakortin voittajan nimimerkki ilmoitetaan blogissani mahdollisimman pian arvonnan päätymisen jälkeen. Tämä jälkeen voittaja lähettää minulle oikean nimensä sähköpostilla ja voittajan nimi ilmoitetaan sitten Jyväskylän KappAhl-liikkeisiin, joten hän voi noutaalahjakortin suoraan paikan päältä ja  käyttää sen vaikkapa samantien.:)

(kuvat KappAhlin naistenmallistosta)