pb-110217-colordog-02.photoblog900

Pinkki piristää pukeutumista

“Barbien ja monen muun nuoren naisen lempiväri on nyt kuuminta hottia. Osaa ihmisistä se innostaa, mutta osaa ärsyttää. Pitääkö meidän kaikkien nyt näyttää teinitytöiltä ja myydä sielumme muoviselle muodille? Ei pidä.
Pinkki toimii edelleen parhaiten tehostevärinä, mutta nyt tehoste-elementtien kokoa kasvatetaan. Pinkkien huulien sijaan hiuksia voi koristaa pinkki huivi. Pinkin neuletakin taas voi korvata samanvärisellä trenssillä. Pieniä muutoksia, joilla on suuri vaikutus.

Pinkin kanssa enemmän on enemmän, kun on kyse värisävyistä. Usein murrettuja sävyjä on helpompi käyttää ja ne miellyttävät silmää puhtaita värejä enemmän, mutta pinkin tapauksessa se kaunein sävy on juurikin sokkipinkistä seuraava. Tärkeää on vain tasapainottaa räikeää pinkkiä tarpeeksi neutraaleilla väreillä.

Jos aiot hankkia tänä keväänä vain yhden pinkin asian vaatekaappiisi, suosittelen ehdottomasti keväistä mekkoa. Yksinkertainen malli toimii hienosti, mutta rohkea etsii mekon, jossa on jokin juju. Vaikkapa vain yksi olkain. Myös kirkkaanpinkki kenkäpari saa täältä hyväksyviä pään nyökytyksiä.”

(kuva täältä)