housumuoti

Lahkeet levenevät ja puntit pitenevät

Hyviä uutisia pillifarkkujen vihaajille tai niihin muuten vain kyllästyneille. Jos kevättrendeihin on uskomista, leveät lahkeet alkavat pitkästä aikaa lyödä itseään tosissaan läpi. Parhaassa tapauksessa kauppojen farkkuvalikoimista alkaa löytyä vaihtoehtoja ihoa nuoleville pillifarkuille ja parin kuukauden sisään.

Farkkujen vallankumous laimenee myös siinä muodossa, että tavalliset housut nousevat farkkujen rinnalle. Rokkikausi kehotti yhdistämään farkut kaiken kanssa, mutta nyt jalkaan puetaan ihan kunnon housut. Niissäkin punttimalli on leveä ja liehuva. Reisistä housut saavat olla reilusti leveät tai farkkujen kohdalla kireämmät.

Leveämpi punttimalli tuo housuihin mukanaan myös lisäpituutta. Housujen pituus kannattaakin valita huolella. On tärkeä miettiä, käyttääkö housuja vain korkokenkien kanssa vai täytyykö pituudeksi valita sellainen, joka käy myös matalien kenkien kanssa. Sovituskoppiin suositellaan ottamaan sekä korkeat että matalat kengät, jotta sopiva pituus on helpompi löytää.”

(kuva täältä)