Testailin tiistaina uutta nahkatakkiani, mutta en sitten tajunnut laittaa näitä kuvia asupostauksen yhteyteen. Rotsini saapui jo viime viikolla, mutta koska karkasin silloin Helsinkiin, en oikein ehtinyt tai jaksanut esitellä sitä blogissa. Löysin tämän kaunottaren siis eBaysta ja se on Kate Moss for Topshop -mallistoa. Helma on epäsymmetrinen ja tyyli muutenkin hieman rosoinen ja viimeistelemätön. Kuva takista sellaisenaan löytyy tästä postauksesta.

(Pakko muuten sanoa, että tuossa alemmassa kuvassa on ehkä mukuin ilme ikinä. Sellainen, että vähän tekisi mieli hymyillä, mutta ollaan nyt vakavia sitten…)

uusi nahkatakki moumou

katemoss for topshop leather jacket

takki – Kate Moss for Topshop

huivi – 2nd hand (eli äidiltä pöllitty)

laukku – Minna Parikka

Tärkein yksityiskohta tässä takissa on tuo epäsymmetrinen etureuna. Ainut miinus tässä kaunottaressa on se, ettei takissa ole lainkaan taskuja, joten iPodin ja kännykän pitää löytää uusi koti. Ehkä opettelen vihdoinkin pitämään niitä sivistyneesti laukussani. Tuli tässä muuten mieleen, että kuka dorka pukee huivin ylleen takkiesittelyyn!:D No, ehkäpä te näette tuota takkia vielä kaikista mahdollisista suunnista ja ilman asusteita. Sen verran se kolahti tähän nahkatakkirakastajaan.

Se tentti, johon olen koko viikon lukenut, oli muuten tänä aamuna. Nyt olenkin sitten maalla äidin syntymäpäiviä viettämässä ja hiihtolomailevaa kaveriani moikkailemassa. Viikonlopuksi on kyllä ajastettu höpinää, jotta tämä postausripuli vähän helpottaa. Älkää siis kadotko kokonaan linjoilta. Mukavaa viikonloppua jokaiselle!