Vaalea rauhoittaa. Vaalea on turvallinen. Vaaleaan voi luottaa. Vaalea vapauttaa. Vaalea on arvokas. Vaalea viestii puhtaudesta. Vaalea on viileä. Siksipä tahdonkin esitellä teille uusimmat vaaleat ihastukseni. Ne kaikki saapuivat elämääni vähän kuin vahingossa, mutta niistä muodostui heti minulle tärkeitä ja mieluisia. Toivottavasti tykkäätte ihastuksistani ja löydätte vaikka itsellennekin uusia tuttavuuksia.:)

twinings yrttijuomat

Piristystä arkeen tuovat Twiningsin yrttijuomat. Oikeastaan piristys on sanana väärä, koska nämä juomat ovat enemmänkin rauhoittavia. Ne eivät ensinnäkään sisällä lainakaan kofeiinia ja sen lisäksi ne on suunniteltu tuomaan harmoniaa elämään. Rauhoittamisen mestari eli Calm-juoma maistuu stressaavan päivän keskellä, Cleanse puhdistaa kroppaa sisäisesti vaikkapa tyttöjen illan jäljiltä ja Morning detox käynnistää nimensä mukaisesti elimistön aamulla. Suosikkia en osaa näistä valita, fiilis vaikuttaa niin paljon. Yrttijuomat sain blogin kautta.

kaunoluistimet

Sain päähäni kokeilla uudelleen lapsuuden suosikkiharrastustani ja otinkin kaunoluistimeni tänne Jyväskylään vanhempieni luota. Luisteluseuran löytyminen tulle olemaan sitten hieman isompi haaste, mutta aion vielä päästä tänä talvena liitämään Jyväsjärven jäälle. Luistimet eivät ehkä vuosien jälkeen ole enää ihan täydessä terässä, mutta fiilis on tärkein. Ja se, että osaa kaatua oikein.;)

rainbow kynsilakanpoistoaine

Sokoksen hyllystä nopeasti valittu kynsilakanpoistoaine osoittautui aarteeksi. Luulin edullista hintaa tämän tuotteen ainoaksi eduksi, mutta halpismerkki Rainbown kynsilakanpoistoaine yllättikin minut tehokkuudellaan. Myös tuoksu oli mukava eikä valituksille oikeastaan ollut aihetta ollenkaan, koska pullokin on minun mieleeni. Kuka voisi vastustaa vaaleanpunaista?

pitsiliivi

Hempeän romanttiseen tunnelmaan sopii eBaysta löytämäni pitsiliivi. Rakastan kaikenlaisia liivejä ja tämä söpöliini täydentääkin muuten kovin virallista ja tummaa liivikokoelmaani. Liivin seuraksi sopii vaikkapa keväinen maksimekko ja kauniit ballerinat. Tulette vielä törmäämään tähän tapaukseen.:)