Suunnitelmissa olisi raahata kohta kaksi isoa kassillista paketteja postiin ja hakea samalla Matkahuollosta itselleni yksi pussukka. Teettäähän tämä Huuto.netin hyödyntäminen hieman työtä, mutta mieluummin naputtelen ja postitan kun seisoskelen kirpputorilla myymässä. Vartioimattomasta myynnistä en edes aloita. Vaatteistani ja kengistäni on nyt myyty jo kolmasosa, vaikka kohteet ovat olleet auki vasta muutaman päivän. Ihanan tehokasta toimintaa, tätä lisää!

Pukeutumisen kannalta tänään oli “beisikkipäivä” eli turvaudun vaatekaapin taviksiin. Se tarkoitti kohdallani sinisiä farkkuja, valkoista paitaa ja mustia kenkiä. Ihanasti muuten nuo sukkahousukerrokset kuultavat paidan läpi. Lisäsin ostoslistalleni heti valkoisen neuleen, jolla tuon pitkähihaisen trikoopaidan voisi korvata kylmemmällä ilmalla. Toisaalta neuleen voisi paukkupakkasilla pukea sen päällekin, niin ei ainakaan tulisi niin kylmä.

beisikki

farkut – Vila (saatu blogin kautta)

paita – H&M

kengät – eBay

Tuli tuosta asukuvasta mieleen, että pitää virittää kamera ylemmäs jatkossa, kun joka kuvassa on nykyään hurjat silmäpussit, silmiä tuskin näkee otsatukan alta ja hanuritasolta otetut kuvat eivät ole vartalonkaan kannalta kovin imartelevia. Samasta syystä ihmiset yllättyvät joskus, kun näkevät minut luonnossa. Kuvien perusteella näytän kuulemma välillä 180-senttiseltä amatsonilta!:D

kelloesittely

jetset humanity

kello – Jet Set Addiction

nahkaranneke – Humanity

Käteeni väsäilin kelloviritelmän, johon ihastuin jo kesällä. Minulla on paha tapa käyttää hyväksi toteamiani yhdistelmiä monta kertaa uudelleen, mutta onneksi en ole vielä sen pahemmin kyllästynyt suosikkikomboihini. Tätäkin valkoista klönttiä jaksaa vielä katsella ranteessaan. Humanity-nahkaranneke on se vaaleampi kahdesta omistamastani, toinen on söpösti vaaleanpunainen. Tällä hetkellä himoitsen tuota myös ruskeana, mutta hillitsen itseni toistaiseksi. Ehkä niillä “kevätkympeillä” voi sitten ostaa jotakin kivaa huhtikuun alussa.;)

moumou pinkit huulet

Aamummalla oli selkeästi huulipunafiilis, koska päädyin kokeilemaan pinkkejä huulia. Parempaa kuvaa niistä ei nyt ole, sillä ahdistuin epäsymmetrisestä otsatukastani ja suostuin ottamaan lähikuvan vain sivulta. Kampaan voisi taas kutsua kohta, jotta tuon reuhkan alta näkisi taas jotakin. Olin jo päättänyt vaalentaa hiuksiani, mutta näiden kuvien jälkeen haluankin ehkä pysytellä tummana. Ehkä, ei ole helppoa tämä päättäminen.

Olen muuten ollut vime aikoina oikein kunnon vastarannankiiski. Jonkinlainen vastareaktio on päällä, sillä ahdistuin Idols-Lassin hypetyksestä ja koko tyyppi alkoi ärsyttää. Samoin käännyin ennen söpönä pitämääni Munamiestä vastaan ja toivon nyt vähintäänkin koko sydämestäni, että Hirviniemi vie Putouksen voiton tänäkin vuonna. Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Seuraavaksi kai alan ostaa natriumglutamaattia purkissa ja syödä sitä tahallisesti, kun kerta sen välttely on nyt niin tapetilla.

Tarinan opetus? Liika huomio ketuttaa. Kertokaahan, mikä teitä ketuttaa tänään, niin voin kääntää jälleen takkini ja lopettaa kettuuntumisen.;)