Keskisuomalaisessa jatkettiin viime viikolla kuuden vaatteen haasteen ruotimista. Tällä kertaa paljastin vaatevalintani, joiden tekemiseen upposi uskomattoman paljon aikaa. Viikon kokeilun jälkeen voin kertoa, että kaikki valinnat eivät osuneet nappiin ja vähän harmittaa, mutta asian kanssa täytyy vaan oppia elämään. Ainakin kuukausi.

haastevaatekasa

Vaatekaapin kuusi tukipilaria

Kerroin viime viikolla, että otin vastaan haasteen, jokä määrää minut käyttämään syyskuun ajan vain kuutta valitsemaani vaatetta. Nyt olen vihdoinkin päättänyt nuo kuusi tukipilaria, joiden ympärille asuni tulevat seuraavan kuukauden ajan rakentumaan.

Itsestään selvää oli vain se, että minun olisi pakko saada mukaan vähintään yhdet farkut. Vaaleat, suorapunttiset perusfarkut saivat vielä seurakseen harmaat, vajaamittaiset housut. Kahden alaosan lisäksi tahdoin yhdeksi vaatevaihtoehdoksi mekon ja sellaiseksi valikoitui valkoinen pitsimekkoni.

Yläosien kanssa valinta oli vielä helpompi, sillä valkoinen tuubitoppi oli farkkujen lailla itsestäänselvyys. Musta pitkähihainen paita sen sijaan ei ollut, mutta se oli pakko valita, jotta kylminä päivinä sen seuraksi voisi pukea roosanvärisen neuletakin, joka oli siis kuuden valintani.

Kuusi vaatettani ovat lähes kaikki värimaailmaltaan vaaleita, joten tästä syyskuusta ei ole tulossa minun kannaltani alkuunkaan synkkä.”

(kuva täältä)