Olen niin ylpeä itsestäni, kun uskalsin ryhtyä kuuden vaatteen haasteeseen, että kirjoitin asiasta KSML-jutunkin. Tämä on tosin vasta alkusoitto. Kohta päästään käsittelemään haasteen aiheuttamia ongelmia ja tuntemuksia. Niitähän löytyy jo, vaikka haasteen alkamisesta on vain muutama hassu päivä.;)

One_Month_Challenge_thumb_medium

Kuuden vaatteen haaste

Minut on haastettu. Haasteenani on selvitä koko syyskuu vain kuudella eri vaatteella.

Saan yhdistellä valitsemiani vaatteita keskenään miten haluan eikä asusteita lasketa mukaan.Myös kengät, bilevaatteet, urheiluvaatteet ja alusvaatteet ovat poissa laskuista. Samanlainen vaate samassa värissä lasketaan yhdeksi valinnaksi, näin voi välttää pesukertoja kätevästi.

Haasteesta on helpoin selvitä käyttämällä koruja ja huiveja asusteina. Huivista saa taiteltua vaikka erikoisen topin, jos yläosavalinnat alkavat kuun lopussa kyllästyttää. Koruilla taas voi muuttaa asun fiilistä haluamaansa suuntaan.

Helppo tapa tuoda asuun sitä jotakin, on valita näyttävät kengät. Voisin melkein väittää, että ihminen voi pukeutua viikon ajan täysin samoihin vaatteisiin ja pysyä silti kiinnostavana sillä ehdolla, että hän valitsee joka päivä oikeanlaiset kengät.

Päätin ottaa haasteen vastaan. Mitä vaatteita sitten valitsen seurakseni, en tiedä alkuunkaan. On aika lähteä penkomaan vaatekaappia.”

(kuva täältä)