Alkuun pieni tiedotusasia ja sen jälkeen paljastetaan eilisen illan asu. Huuto.netin kenkäkohteet on nyt myyty ja jäljellä ovat enää vaatteet. Niitä voi vielä huudella pari päivää ja kohteisiini pääset painamalla tästä.:)

Nyt seuraa jotakin epätyypillistä. Eilen oli kemian laitoksen alkukeitoksen (eli uusien opiskelijoiden orientoitumisjakson) päätösjuhla ja minä, farkkuja ja nahkaa rakastava rämäpää, pukeuduin sinne tytöksi. Enkä vain tytöksi, vaan ihan oikeaksi prinsessaksi! Juuri sellaiseksi pitsiä, härpäkkeitä ja helmiä ympärilleen haalivaksi söpöliiniksi, jonka hiukset ovat joka päivä kiharoilla ja kasvoilla on aina viaton hymy. Tämä illanviettoasu menee siis minun elämässäni kategoriaan naamiaisasut, mutta tulipahan kokeiltua.

helmisormus

Kuten muillakin elämän osa-alueilla myös pukeutumisessa liika on liikaa ja oma söpöyskynnykseni ylittyi jo pelkän pitsimekon kohdalla. Helmisormus ja härpäkepanta olivat minun makuuni överit ja kun yhtälöön lisättiin vielä kiharat, en voinut olla repeämättä peilikuvalleni. Pidin asusta kyllä kovasti, mutta en siitä, että se oli minun päälläni. Tämä asukuva tiivistää siis sen, millainen pukeutuja en ole.:)

illanvietto2

mekko – b.young

kengät – Aldo

laukku – 2nd hand

sormus – Yves Rocher

panta – Pieces

Tuo laukku on muuten lahja Veeralta. Se oli Veeran kirpputorikasassa, mutta koska laukku oli söpö ja vaaleanpunainen, se päätyi sitten minulle. En ole käyttänyt sitä aiemmin, mutta nyt se sai oikein suloisen neitsytmatkan.

Äskeisen kuvan ihmiskermakakun kuorrutin eilen  tyttömäisellä trenssillä, vaikka sisäinen seikkailijani huuteli mustan nahkatakin perään. Jos kerta kokeillaan söpöilyä, niin se tehdään sitten kunnolla. Tiesin illasta tulevan niin kivan, ettei epätyypillinen asu voisi häiritä sitä. Muuten en olisi lähtenyt tällaista kokeilua edes toteuttamaan. Viihdyin kyllä vaatteissa yllättävän hyvin ja sain asustani paljon kehuja.:)

illanvietto3

trenssi – eBay

Suosittelen lämpimästi kaikille oman mukavuusalueen hylkäämistä edes satunnaisesti. Epätyypillisyys on virkistävää ja samalla voi oppia jotakin omasta tyylistään. Minä opin sen, etten ehkä sittenkään myy tuota valtavaa laatikkoa, joka sisältää kasan erilaisia pantoja. Pannat ovatkin ihan jees.

illanvietto4

Tuon trenssin ja korkkareiden värittömyys jotenkin kiehtoi minua suunnattomasti. Tiedän, että ainakin osa ihmisistä kaipaisi tuohon ulkona pitämääni asuun jotakin väriläikkää, mutta minusta on kiva näyttää siltä kuin olisin uinut kinuskissa.:) Ja kyllähän tuo panta nyt vähän auttaa, jos silmiin sattuu. En muistanutkaan, kuinka ihana tuo trenssi oli. Se taitaa päästä kohta tehokäyttöön, sillä syksyhän on trenssien kulta-aikaa.

rikkihajalla

Kuinka ilta sitten päättyi? Sormuksen ja mekon kannalta varsin huonosti, minun osaltani ihan kivasti. Mitään örvellysjuttuja en täällä vieläkään jaa, mutta tänä aamuna piti vähän miettiä, olenko oikea- vai vasenkätinen ja saiko sen tien ylittää vihreän vai punaisen miehen aikana!:D Mahtava ilta, kiitokset kaikille mukana olleille ja otetaanhan ensi vuonna taas uudelleen!