Teidän. Jos ja kun julkaisee listapostauksia, ei niitä kannattaisi tehdä kovin usein, mutta kun en voi tälle mitään! Nyt seuraa siis jälleen uusi postaus listamuodossa eikä aihe ole kovinkaan helppo. Luvassa on meinaan arkipäivien ongelmia ja ärsytyksiä, jotka liittyvät pyöräilyyn. Niitä kun nyt on sattunut kerääntymään kiukuteltavaksi.:)

Miksi siis…

… kärpäset lentävät aina silmiini/suuhuni/nenääni? Eivätkö ne voisi muutenkin jo kuolla? Tai vielä parempaa, eivätkö linnut voisi syödä vain matoja tai ruveta kokonaan kasvissyöjiksi?:D

… valitsin tähän himputin haasteeseen sellaisia vaatteita, että alaselkäni vilkkuu, kun pyöräilen? Vielä pahempaa on se, että minusta tuntuu sen vilkkuvan asian olevan myös puoleksi takapuoleni eikä haasteeseen valituissa farkuissa ole edes matala vyötärö! En halua viettää syksyä Ginan superpitkissä teinitopissa, koska normaalipituisen tuntuvat liian lyhyiltä.

… käsilaukun kanssa on kamala pyöräillä? Se ei pysy olkapäällä ja kahvassa se pyrkii pinnojen väliin. Onko se hassu kori todella ainoa ratkaisu?

… nojaan aina risteyksissä pyörääni niin, että toinen poljin painautuu nilkkani/sääreni etupuolelle ja likaa housuni siitä kohtaa?

… joku ääliö pölli kesällä pyörästäni sekä käsijarrun että lampun? Ettekö te kakarat voi odottaa siinä bussipysäkillä bussia tekemättä pahojanne?

… polkupyörille ei ole vieläkään tarpeeksi paikkoja yliopistolla?

… joku nakittaa aina jonkun toisen pyörän jonnekin nurkkaan tai muuten hankalaan paikkaan?

… pyöräni jalka on pilalla niin, ettei pyörä pysy pystyssä siihen nojaten?

little-girl-on-bike

Tämä kulkuneuvomuutos tapahtui muutama viikko sitten, mutta en ole jotenkin tajunnut käsitellä aihetta aikaisemmin täällä blogissani. Kyse on vain ajan säästämisestä, koska orientoitumisviikoilla herätys on joka aamu aikainen. En siis todellakaan pidä pyöräilystä vieläkään. Pyörän kanssa on kyllä niin paljon enemmän ongelmia kuin kävellessä, että taidan vaihtaa kulkuneuvon pyöristä takaisin jalkoihin jo ensi viikolla.:)

(kuva täältä)