Heräsin tänään kello 13:00, aikamoinen suoritus! Koska tällaista tuskin pääsee enää vähään aikaan koulujen jatkumisen vuoksi tapahtumaan, olen vähän jopa ylpeä unenlahjoistani. Pitihän ne akut ladata ennen tutorviikkoja.

Tämän päivän olen suunnitellut tutorointia ja illalla olisi vielä kokous. Kokousasuna toimii syksyinen mekko, jota en olekaan vielä aiemmin käyttänyt. Löysin sen H&M:n nettialesta ja keksin heti, mitkä kengät se haluaa seurakseen. Jotkut vaatteet ja kengät on vain luotu yhteen! Tuo laukku hengaili kanssani eilisenkin, mutta se ei vähennä ihastustani siihen. Hapsuinnostus ei vaan ota laantuakseen, vaikka kuinka koetan vältellä hapsuja kaikissa muodoissaan. Liika on liikaa, mutta kun tää tykkäis.;)

syysmekko1

Tuon uuden mekon alle oli pakko pukea ihonvärinen alusmekko, sillä siitä nälyy alaosasta todellä törkeästi läpi. En tiedä, onko tämä mekko sitten tarkoitettu kesämekoksi bikinien päälle, mutta minusta tämä henkii syksyä. En siis pukenut alle biksuja, vaan toisen mekon. Tuo alumekko on edelleen kaventamatta yläosasta, mutta olkaimet auttavat hieman. Saa nähdä, koska energiani riittää kavennusoperaatioon. Olen huomaavinani, että laiskistun koko ajan vain enemmän ja enemmän.

syysmekko2

mekko – H&M

alusmekko – Flexees

kengät – H&M

laukku – o.i.s

Tämä kokous, jonne mekossani viiletän, on se ainejärjestön hallituksen kokous, jonka minun sisäisen kalenterini mukaan piti olla eilen. Onneksi ei ollut, sillä eilisestä olisi tullut muuten hieman turhan rankka päivä. Tämä päivä olikin sitten viimeinen vapaapäivänä vähään aikaan (jos viikonloppua ei lasketa), sillä puolentoista viikon tutorointi alkaa huomenna. Ihana, kun saa taas uuden fuksilauman paimennettavakseen!

only great ideas

Tutortapaamiset ynnä muut sellaiset olen suunnitellut Onlyn kirjaan, jonka sain blogimiitistä. Siinä on niin hauska kansi, että kirja sopii täydellisesti näihin hommiin. Voisin tästä lähtien pistää muuten euron purkiin aina, kun kirjoitan sanan tutor. Sitä on näkÖjään vähän liikkeellä!:D

Täydellisestä puheen ollen, joku kyseli, mitä pidin Max Factorin meikkivoiteesta, joka löytyi Oslo Fashion Weekin lahjakassista. Olen nyt testaillut sitä pari päivää, mutta keksin siitä vain yhden vian. Oikeasti, pysyvyys on huima, peittävyys upea, vaikka voide on ohutta ja levittyy hyvin. Sävykin sattui olemaan täydellinen. Se miinus on meikkivoiteen tuoksu, joka levitettäessä tuntuu varsin voimakkaalta. Tokiha se haihtuu nopeasti, mutta en ole muissa meikkivoiteissa oikein edes havainnut mitään tuoksua.

maxfactor

Tämän postauksen asu olikin sitten viimeinen ns. normaali asu pitkään aikaan. Tarkemmin ilmaistuna kokonaiseen kuukauteen. Jos ette ole jo saaneet selville, mihin huomenna ryhdyn, se paljastetaan täällä huomenna aamulla kello 5:00. Be there, I mean here.;)