Tutorkoulutuspäivä numero kaksi suoritettu. Pitkän koulutusaamun jälkeen annoin pikaisen haastattelu YleX:ään (kuullostaen Ville Valolta) ja vaihdoin vapaalle. Illalla ajattelin käväistä SATSilla tai suunnata järvelle lenkille, koska iltani onkin yllättäen vapaa. Koulutuspäivän vietin turvallisesti eräissä niistä harvoista vaatteista, joihin vielä mahdun. Ei vaan, lupaan tosissani vähentää tätä läskiläppää pian. Alkaa rassata jo omiakin hermoja. Kutistun vain täällä hiljaa yksikseni.;) Kuitenkin, päivän asu koostui boyfriendshortseista, kirpparikasasta pelastetuista kengistä sekä ruskeista asusteista.


koulutus1

shortsit – H&M

vyö – Aldo (2nd hand)

paita – H&M

kengät  – eBay

laukku – o.i.s

Päivän aikana sattui kuitenkin niin ikävästi, että toisesta kengästäni irtosi korkolappu ja jouduin kävelemään vähän aikaa pelkällä naulalla. Ei kun suutarijonoon vaan, vastahan siellä on kolmet saappaat odottamassa korjausta. Koskakohan sen kassin saisi raahattua kaupugille. Seuraavat pari viikkoa kun tulevat olemaan niin kiireiset tutoroinnin vuoksi, että heikompia hirvittää. Tämänkin päivän fiilis on vähän alavireinen, mistä lie johtuu.

koulutus2

Harkitsin vakavasti erään mekon korkkaamista illalla, mutta elinkin väärässä päivässä eikä meillä olekaan ainejärjestön hallituksen kokousta tänään. Nyt kun vihdoinkin tapahtuu jotakin, aion ottaa tästä syksyn hektisyydestä kaiken irti ja vaihtaa vaatteita vaikka kesken päivän, jos sellaiseen tulee mahdollisuus. Pitkästä aikaa päivän asuja, eikö olekin kivaa? Tai älkää vastatko, antakaa pöhkön pitää pöhkön pilvilinnansa.;)