Toki tiettyjä vaatteita käytetään tiettyinä vuodenaikoina, mutta vuodenaikarajojen venyttäminen vaatteiden kohdalla on vaan niin ihanaa. Juuri ne välikaudet, jolloin syksyiset bootsit puetaan herkän mekon kaveriksi, ovat ihanimpia. Täyttäkäähän kommenttiboksi omilla vinkeillänne siitä, kuinka kesävaatteita voi käyttää syksylläkin.:)

syksyyn

Kesästä syksyyn

Moni syysvaate odottaa jo vaatekaapissa ulospääsyä, mutta löytyypä kesägarderobinkin seasta muutama vaate, jonka käyttöä aion venyttää syksyyn.

Röyhelöisiä kesämekkoja on jo parin vuoden ajan suositeltu käytettäviksi syksyllä rokahtavaa nahkatakkia tasapainottamassa, mutta itse aion tänä vuonna koettaa jotakin erilaista. Mitä sitä romantiikkaa turhaan karsimaan, jos sitä voi korostaa pehmoisella, pastellisävyisellä neuletakilla.

Myös shortsit kannattaa pitää vielä helposti saatavilla. Tavanomaisten sukkahousujen sijaan lämpö kannattaa kuitenkin turvata isolla neuleella. Jos sukkahousuille kuitenkin tulee tarvetta, kannattaa etsiä ihonväriset ja mahdollisimman huomaamattomat sellaiset.

Kepeä kesäfiilis säilyy kuitenkin parhaiten pitkälle syksyyn, kun kaulaan kietaisee rannalla käyttämänsä kirkasvärisen huivin. Hyvällä tuurilla se tuoksuu vielä suosikkijäätelöltä tai rantahiekalta. Myös isot, etniset korut pitävät kesän täällä vielä hetken pidempään.”

(kuva täältä)