Syksyihmisenä käänsin katseeni tämän viikon lehtijutussa jo syyskuuhun ja sen myötä syyskenkiin. Olisikohan aika rikkoa rajoja ja ottaa niiden suosikkisyyskenkien sijaan käyttöön jotakin erilaista ja uutta. Kyllä olisi. Kliseitä viljelläkseni haluan todeta, että vaikka oma maa mansikka ja vanhassa vara parempi, niin vaihtelu tosiaan virkistää. Terkkuja edellisen KSML-postauksen kliseenillittäjälle!;)

tolppakorot

Korkokenkäsopimus

Ollapa kesä ja turvonneet jalat! Jalkoja kumottaa ja veri kiertää vähän liiankin hyvin. Ei siis ole ihmekään, että tällaisilla hellekeleillä ei tee mieli vetää jalkaan korkokenkiä, korkeintaan kokoa liian isot varvassandaalit.

Syksyä kohti tilanne tulee kuitenkin paranemaan, joten tein itseni kanssa pienen sopimuksen. Kapeiden korkojen nimeen vannovana ihmisenä minun on aika laajentaa reviiriäni. Aion siis syksyllä käyttää normaalia enemmän kiilakorkoja, jotka normaalisti ovat jalassani keskimäärin kerran vuodessa.

Kiilakoroilla on kapeita korkoja helpompi kävellä, joten ne myös tuntuvat jalassa tukevammilta. Tästä voisin päätellä myös sen, että märkiin lehtiin kompastumistodennäköisyyskin on hieman pienempi. Tämä sopimus ei siis tee jaloille hallaa.

Enää pitäisi päättää, uskallanko raottaa syksyllä vaatekaappini ovea tolppakoroille. Muistan ne nuorudestani niin hyvin, etten tiedä, olenko valmis toivottamaan ne tervetulleiksi takaisin. Kiilakorot vastaanotan kuitenkin odottavin mielin.”

(kuva täältä)