Oslo-postausta odottaneille heti alkuun suuret pahoittelut, nyt siirrytään ajassa hieman kauemmas. Nimittäin maanantaihin. Matkustin Helsinkiin jo silloin hyvästelemään vaihtoon lähtevän Jonnan ja ärsyttämään Sallaa koko ihanalla olemuksellani.;) Lähdin liikkeelle monitoimimekolla ja ballerinoilla, etten tappaisi jalkojani heti kättelyssä.

dr2

mekko – American Apparel

ballerinat – H&M

Törmäsin muuten rautatieasemalla niin suloiseen frettipariskuntaan, ettei oksat pois! Jos en ota kissaa, haluan ehdottomasti fretin. Voi elämä, miten ihania karvaiset eläimet ovivat olla.:)

Vietin maanantaipäivän komeassa miesseurassa ja illalla etsin käsiini tytöt. Istahdimme erääseen ravintolaan ruokailemaan ja nautiskelemaan ihania drinksuja. Kumma kyllä, kamalien juttujemme jälkeen meitä ei heitetty edes pihalle!:D Kuten aina, ruuat oli kuvattava. Allekirjoittaneen burgeri oli törkeän suuri…

dr3

… ja sen seuraksi tuotiin vielä isot ranskalaiset neljällä dippikastikkeella!<3 Possu oli tyytyväinen, syöminen on kuitenkin harrastuksistani rakkain nyt ja aina.

dr4

Blurratulla etumuksella varustettu bloggaaja tappoi burgerin nopeasti ja nautti joka suupalasta. Voisin kehua ja suositella ruokapaikkaa, jos vain muistaisin sen nimen. Tällaisella muistilla varustetun ihmisen tulisi kulkea aina muistivihkon kanssa kaupungilla.:)

dr9

Jonna lähtee kohta tosiaan vaihtoon ja tämä ateria saattoi jäädä viimeiseksi yhteiseksi vähään aikaan. Saa nähdä, toteutuuko Suomenlinna-päivä loppuviikosta vai selvisinkö hyvästeistä itkutta.;)

dr5

Yhteisen illan kunniaksi ruokajuomaksi otettiin mojitoja, joita upposikin ihan muutama. Persikkainen ja vaniljainen versio olivat suosikkejani, Salla-parka ei saanut alas edes sitä normaalia maustamatonta. Aaw!<3

dr8

Seuraavassa istuskelupaikassa tilattujen mansikkamargaritojen kanssa tilanne olikin eri. Itse en niistä niin innostunut, tequila tequilana ja mansikat mansikoina.:) Ainakin tällä hetkellä olo on sellainen. Tosin täällä Oslossa hintataso on sellainen, ettei tee mieli ostaa yhtään mitään. Ei edes ruokaa.

dr6

Illan aikana suunnittelimme yhteisvisiittiä Jonnan luokse Itävaltaan, ystävänpäiväbileitä helmikuulle ja niihin yhdistettyjä kotiintulojuhlia Jonnille. Voi Jonna, entä jos et lähdekään? Tulee hurja ikävä.:) Onneksi kuvasimme Sallan kanssa Jonnalle edellisessä hotellissamme Norjassa mahtavan tuliaisvideon!

dr1

Nyt olisi sitten vuorossa Radissoniin kotiutuminen ja iltasuunnitelmien laatiminen. Oslon Fashion Weekin avajaisista tulee kuvia myöhemmin, kun saan sen kuvahelvetin setvityksi. Tällä kertaa saatte olla ylpeitä napsimieni kuvien määrästä. Palaillaan niihin siis myöhemmin! (Pahoittelen postauksen kirjoitusvirheitä yms., on vähän pää sekaisin tästä mahtavasta pyörityksestä!)

Ps. Julkaisin nyt matkani aikana tulleet kommentit ja vastasin vain niihin, joissa oli oikeasti tärkeää kysyttävää. Palailen kunnolla blogin pariin vasta loppuviikosta, mutta siihen asti kutittelen teitä etänä. Langaton hotellinetti, ah!;)