Vietin eilisen illan kirjahyllyä purkaen ja sängyssä lueskellen. Kesken jännittävän dekkarin käväisin kuitenkin parvekkeelle kuvaamassa teille makuuhuoneeni ikkunasta näkyvän iltataivaan. Luontoäiti pisti jälleen parastaan. Vielä kun olisi satanut vettä samalla olisin ollut aivan myyty.:)

auringonlasku

Koska tämäkin päivä kului asunnon sisällä muuttaessa, en jaksanut pukeutua mitenkään erikoisesti. Nappasin tylsän kesämekon kaapista ja järjestelin tavaroita helmat heiluen. Sen verran otin kuitenkin aamulla omaa aikaa itselleni, että kuvailin erästä pitkähköä hiuspostausta tänne. Toivottavasti saan sen jo huomenna julkaisukuntoon.:)

Olen muuten kääntänyt kelkkani täysin tässä hiusvärijutussa. Ennen kammosin punaisten hiusten haalistumista, mutta nyt, kun omat hiukseni ovat haalistuneet punertaviksi, tykkään niistä vain enemmän. Väri on paljon luonnollisempi, kun se on tällainen rusehtava punainen. Kiitokset siis auringolle haalistusoperaatiosta!

hiustestailuja

Illalla pitäisi vielä jatkaa muuttoprosessia, joten painun tästä takaisin siirtelemään huonekaluja. Kaikki muu menee, mutta tuon sohvan kanssa saatan tarvita hieman kaverin apua. Onneksi Veera lupautui auttamaan. Palkkioksi tyttö pääsee puoleksi viikoksi lomalle vanhempieni luokse ensi viikolla. Odotan jo innolla, mitä kaikkea maalla keksimmekään!:D