Sateista torstaita! Ja tämähän ei ollut mikään manaus, vaan toivotus. Täällä Jyväskylässä oli ainakin aamummalla taivas tummana ja ihan on ukkostanutkin. Jotenkin sateinen ilma on vaan niin ihana.:) Nyt tuo aurinko kyllä koittaa vallata taivaan takaisin, mutta minun sadefiilistäni se ei pilaa. Kuvasin teille taivaan, koska aurinkoisen alueen ja tummien pilvien kontrasti oli tänään varsin huomattava. En innostu mistään säätilasta niin paljoa kuin sateesta enkä oikein vieläkään tiedä, miksi. Siinä on vaan sitä jotakin.

ukkostaa

Olen kuvaillut tänään muutamaa toivepostausta. Julkaisen ne myöhemmin tällä viikolla, kun saan tekstiosat valmiiksi ja viimeisteltyä. Hengailin tämän päivän pallokuviosessa playsuitissani. Ostin sen aikanaan eBaysta lähes heti, kun deniminen playsuittini saapui. Se oli siis ihastusta ensisilmäyksellä, vaikka joskus manasinkin, etten koskaan tule pukeutumaan haalariin.:) Testailin tänään myös tahattomasti erilaisten printtien sotkemista. Värimaailma oli niin tuttu ja turvallinen, että säpinää piti hakea kuoseista. Pallot ja seepraraidat viihtyvät näköjään varsin  hyvin toistensa seurassa.

playsuit

playsuit – eBay

vyö – 2nd hand

ballerinat – H&M

Sitten niihin eilisiin paketteihin. Mekoista kirjottelen tosiaan myöhemmin, mutta yhdet kengät tahtoisin teille esitellä. Joustin niissä hieman nykyisistä ostoperiaatteistani, mutta mikä sen mukavampaa kuin palata ruotuun (ihanan) lipsahduksen jälkeen.;) Sama tunne kuin herkkulakossa!

clogsit

Linzi lähetti sähköpostiini jossakin vaiheessa mainoskirjeen, jossa kaupattiin tummia ja vaaleita clogseja hintaan 25 puntaa. En kovin pitkään ehtinyt miettiä, kun jo pistin tilaukseen menemään. Muoviahan nämä ovat, mutta tässä taloudessa ei olekaan hetkeen soteltu muovisia kenkiä. Itse kengät ovat jalassa ihanat, muta noista parista tekojalokivestä tahtoisin kyllä hankkiutua eroon. Kesän kätevimmät kengät ovat nyt löytyneet!:)

T. eräs, jota rassaa rämplätä gladiaattorisandaalien solkien kanssa ja joka jostain syystä ostaa aina niitä kenkiä, joissa ei ole sitä kätevää vetoketjua takana…