Suuri kysymys uuden Sonylta saamani tietokoneen takana on tietysti se, mihin tarvitsen läppäriä, kun ostin juuri isolla näytöllä varustetun pöytäkoneen. Vastaus on hyvin yksinkertainen. Pöytäkonetta ei ole kovin miellyttävä kantaa mukana pitkin maita ja mantuja. Kotini lisäksi vietän aikaa mm. vanhempieni luona maalla, yliopistolla, ystävieni luona ja välillä myös ulkona. Silloin on kätevää, kun voi kaivaa laukusta tietokoneen ja kirjoitella vaikkapa tärkeitä ajatuksia muistiin.:)

ulkona koneen kanssa1


paitamekko – H&M

ballerinat – H&M

rannekoru – Kivishop.com

Vaikka läppäri sujahtaakin varsin kätevästi laukkuun, on se niin syötävä, ettei yhtään harmita kantaa sitä käsissä ulkona. Jos tälle kaunottarelle myytäisiin läpinäkyviä, vedenpitäviä suojalaukkuja, lähtisin taatusti sukeltamaan koralliriutoille pinkeissä bikineissäni.;) Kyllä, mätsäys on elämän suola!

ulkona koneen kanssa2

Läppäri on varsin kätevä yliopiston tiloissa, koska tärkeimpien paikkojen yhteydessä on usein käytettävissä langaton nettiyhteys. Luentojen välissä on kätevä kurkata Facebookiin tai vaikkapa soittaa kaverille hyvä biisi Spotifystä. Jos vielä hankkisi nettitikun, se haaveilemani junapostauskin voisi onnistua. En tiedä miksi junissa iskee aina kirjoitusinspiraatio, mutta en ole saanut sitä vielä kertaakaan hyödynnettyä.

ulkona koneen kanssa4

Yliopiston tiloissakaan ei hävetä naputella konetta, kun kone on niin julmetun hyvännäköinen. Tietokone kertoo omistajastaan paljon ja se, että mustan MacBookin ja punaisen Ferrarin sijaan selailen pinkillä Vaiolla nettiä, kertoo minusta toivottavasti sen, että ulkonäköasioilla on väliä enkä osta mitään vain merkin vuoksi.

ulkona koneen kanssa5

Minusta on siis varsin järkevää pitää sekä tehokasta pöytäkonetta että näppärää kannettavaa tietokonetta, koska niitä käytetään kuitenkin eri tarkoituksiin ja aivan eri paikoissa. Eriäviä mielipiteitä otetaan toki vastaan, mutta minun päätäni niillä ei käännetä.;)

Jos ette muuten vielä ole käyneet Sony Vaion kampanjasivuilla osallistumassa arvontaan, klikatkaa äkkiä itsenne sinne. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kannettava Sony Vaio, jonka värin saa päättää aivan itse. Vaihtoehdot löytyvät kampanjasivuilta.

Muistuttaisin myös, että jos ette luota arpaonneenne, Indiedaysin lukijoille on käynnissä erikoistarjous Sony Centereissä. Ostaessanne Vaio -läppärin saatte kaupan päälle laadukkaat ja hyvännäköiset Sonyn kaiuttimet. Muistakaa vain ilmoittaa kassalla kampanjakoodi: ”Indiedays”.