Tunnustan, Sinkkuelämää-elokuvan jatko-osan jälkeen oloni ei ollut aivan neutraali. Eräs asia jäi häiritsemään minua niin paljon, että kirjoitin siitä pienen jutun. Mietiskelenpähän vain, olenko ainut, jossa tämä elokuva herätti seuraavanlaisia tunteita. Mielipiteitä otetaan jännityksellä vastaan!:)

sex_and_the_city_2_movie4

Vanhoja tuttuja, vanhoja juttuja

Sinkkuelämää-elokuva valmistui pari vuotta sitten ja toi mukanaan gladiaattorisandaalit, niittivöillä koristetut kukkamekot ja vaikka mitä muuta. Elokuvien asuista ammennettiin inspiraatiota kerta toisensa jälkeen ja muutama designvaate kopioitiin lähes sellaisenaan myös massaketjujen tuotantoon. Muotia rakastavat kokivat elokuvan pienenä maamerkkinä trendien valtatiellä.

Vaan miten kävikään tänä vuonna elokuvan jatko-osan kanssa? Maksimekkoihin verhoutuneet naiset hehkuivat kyllä glamouria ja tyyliä, mutta hetkinen, eikös maksimekkoja voi bongailla jo pikkukylienkin kaduilta? Samoin haaremihousuja ja killerikorkoja.

Ainut asia, jota en tunnistanut ”kaupungilta tutuiksi”, olivat korsetit. Toki itämaiset korut ja etniset vaikutteet kolahtivat minuun, mutta minua jäi hämmentämään se, että ne olivat kolahtaneet minuun jo vähän aikaa sitten. Elokuva ei antanut minulle mitään uutta muotikuvakulmasta katsellen.

En edes tahdo niitä peilipintaisia Aviatoreita itselleni.”

(kuva täältä)