Kaikki vaan pyörii!:D Tuli eilen vietettyä laatuaikaa kaupungilla pitkästä aikaa ja sen kyllä tuntee. Kotona drinksuttelu vaihtui ensin kaupungilla kävelyksi ja lopulta löysin itseni Freetimesta houkuttelemasta lukioaikaista (poika)kaveriani laulamaan minulle karaokessa Popedaa. Voi kyllä, ilta oli mahtava, mutta nyt kaikki vain pyörii. Tai ei enää niin pahasti, kun kävelin äsken postiin. Se, mitä sieltä saapui, selviää illemmalla.:)

Koska en varautunut menemään baariin, asuni ei ollut kovin juhlava. Kieltämättä viihdyin siinä silti. Tätä luottomekoksikin kutsuttua AA:n monitoimimekkoa ei vaan voita mikään. Pikkumustastahan sanotaan, että sillä pärjää tilanteessa kuin tilanteessa ja tämä onkin vähän kuin arkinen pikkumusta. Se istuu aina ja sopii lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen.:) Omistan saman mekon vaaleana beigenä enkä kyllä  lupaa, että monitoimimekkokokoelmani päättyisi tähän.

kilppari1

mekko – American Apparel

koru – Guess

Tuo koru puolestaan on 2nd hand -löytö, josta pidän kovin, mutta jota en jostain syystä saa aikaiseksi käyttää useammin. Ehkäpä korun kovaääninen helinä on syynä tähän. En tahdo herättää silla tavalla huomiota ja tuon korun kanssa minut huomataan vähän liiankin kanssa.

kilppari2

Ai niin, kuten ylemmästä kuvasta näkyy kokeilin eilen rohkeasti keskijakausta, jota en yleensä voi sietää. Nyt en vain keksinyt otsatukalleni mitään, joten annoin sen vain olla. Olo oli hieman outo, mutta laiskuudesta sakotetaan.;) Nuo kiharathan tein siis tällä isommalla kihartimella. Rento kesätukka syntyi ihan hurauksessa, kun tuo laite kihartaa paksujakin hiusosioita hetkessä.

Allekirjoittaneella oli myös kengät jalassa, mutta en sitten kuvannut niitä. Mustilla satiiniballerinoilla mentiin, vaikka olo olikin aika hukkapätkä. No, mitä sitä totuutta peittelemään.;)