Rakastan tuubitoppeja. Omistan niitä sekä tyylikkään mustina ja valkoisina että riehakkaan värillisinä. Kaapistani löytyy tuubitoppeja sekä tuubimekkoja, pointti kaikessa on niiden olkaimettomuus. Varsinkin pienirintaisten  kannattaa sovittaa tuubiyläosia, näihin jää koukkuun.:) Olkaimettomat rintaliivit, joita tuubitoppien kanssa on siis pakko käyttää, olen ostanut sekä mustina että vaaleanpunaisina. Kaiken pitäisi siis olla hyvin.

Tänäkin kesänä mokasin homman ottamalla pari tuntia aurinkoa kolmioyläosallisissa bikineissä ja nyt kärsin maailman rumimmista rusketusraidoista rintakehälläni! Vuosi toisensa jälkeen teen saman virheen ja kärsin monta kuukautta siitä, etten voi käyttää tuubitoppeja. Hätätapauksessa aurinkopuuteri kyllä häivyttää rajoja, mutta ei silläkään jaksa joka päivä kikkailla. Mutta mitä muita vaihtoehtoja on?

bandeaubikinit

Olisinpa keksinyt hankkia bandeau-malliset bikinit jo vuosia sitten. Koska bikinit ovat paheeni, näiden hankkiminen vähän kieltämättä mietitytti. Omistinhan jo neljättoista bikinit ennestään. Nyt olen kuitenkin varsin tyytyväinen, sillä vietettyäni seuraavan hellepäivän rannalla aamusta iltaan, voin hyvästellä vääränmalliset rusketusraidat.:)