Eilisen siivousoperaation yhteydessä äiti keksi, että keittiön ikkunalasien väliin mahtuisi muutama koriste-esine. Minä sitten kaivelin varastoistani kengät, joiden mahdollinen haalistuminen ei haittaisi. Päädyin pariin mustia glitterpintaisia kenkiä ja asettelin niiden väliin pinkin korvakorurasian. Tuo kolmikko koristaa nyt keittiötäni, vaikka siitä ei valitettavasti hyvää kuvaa oikein saakaan tuon vastavalon vuoksi. Haalistumisesta vielä sen verran, ettei tuohon ikkunaan kyllä hirmuisesti aurinko edes paista, terveisin katkera auringonpalvoja.;)

ikkuna

Tämän päivän helmoiksi valitsin ruudullisen muhkumekon. Koko asu oli pelkkää H&M:a, sieltä kun löytyy näitä perusvaatteita hyvin. Muutenkin pidän enemmän yksinkertaisista kokonaisuuksista kuin sellaisista sillisalaateista, joihin on tungettu kaikkea mahdollista. Tietysti niitäkin päiviä tulee, kun tekee mieli kietoutua kasaan hiluvitkuttimia, mutta harvemmin.:) Ja tässä nyt näkyvät muuten ne rusketusrajat bikineistä (eli bikinirajat:D). Ne olisi tarkoitus piilottaa, kunhan saan H&M:lta tilaamani bandeau-malliset bikinit.

mekko2

hame – H&M

toppi – H&M

kengät – H&M

Chakra-rannekoru – Life

Käväisin muuten tänään kirpputorikierroksella Jyväskylän keskustassa. Olipa kokemus, yleensä en helpolla kirppareille eksy.:) Ja kierroksellahan tarkoitan siis sitä, että ensimmäinen muistamani kirppuroti oli lopettanut ja toiselta en löytänyt mitään. Sen jälkeen kyllästyinkin kiertelyyn ja kävin ostamassa äidin kanssa olohuoneeseen uudet matot. Että sellainen kaupunkipäivä! Nyt mustaamakkaraa masuun ja siivoamaan.