Nyt on pikkusiskon kevätjuhla juhlittu ja uusi silkkinen maksimekko korkattu!:) Koitin kyllä sutia bikinirajoja aurinkopuuterilla piiloon, mutta ne loistivat kauniin valkoisina koko päivän. No, ei voi mitään. On niin hyvä fiilis, etten jaksa tarttua pikkuseikkoihin!

maksimekko2

Olin päivän asuuni varsin tyytyväinen, tuo maksimekko osoittautui aivan napakympiksi. Maksoin siitä eBayssa yhden puuttuvan langan vuoksi naurettavan vähän. Oranssi kuvio sopii sekä ihooni että hiuksiini, kaikkiaan täydellinen mekko minulle. Koruina minulla oli kullanvärinen rannerengas ja isot korvarenkaat, joita tosin ei niitäkään juurikaan näy.

maksimekko1

mekko – Teatro

kengät – Nine West

rannerengas – 2nd hand

Kengät kuvasin jo aiemmin erikseen, koska  niitä ei pitkän helman alta juuri vilkkunut. Nämä nahkagladiaattorit puujäljitelmäkiilakoroilla ovat myös edullinen eBay-löytö. Minusta on tulossa aikamoinen huutokauppamestari, vaikka itse sanonkin.;)

gladiaattorit

Äiti napsi minusta, pikkusiskosta ja kultapojusta eli Janen poikaystävästä muutaman yhteiskuvan pihallamme, mutta noiden apinoiden nassuja piti hieman sensuroida!:D Kohteliaasti valitsin tänne siis ne kuvat, joissa näytän itse hyvältä. Huomatkaa muuten, kenen kengät pikkuisella (entisellä) ysiluokkalaisella on jalassaan, krhm!

lollerot2

Löytyi niistä kuvista yksi kivakin.:) Peukkupose toimii aina! Olisi ehkä pitänyt letittää hiukset söpösti, mutta auki ne peittivät paremmin rumat bikinirajat. Vähän tuo vuorikangas kiukkuilee tässä kuvassa kyllä. Tuo mekko, kuten varmasti muutkin ihanat maksimekot, ovat parhaimmillaan livenä ja elävissä kuvissa.

lollerot1

Nyt sitten vauhdilla grilli-iltaa valmistelemaan. Kuulin eilen villin huhun, että tuo naapurin paikallinen kuppila/räkälä katoaa täältä vuoden vaihteessa ja sitä jos mitä voi juhlia hyvässä seurassa. Ei enää epävireistä karaokea, huutavia ääliöitä, yöllisiä perheriitoja kadulla tai muuta junttia. Eläköön rauhallinen kesä!:D