Mielikuvituskirahvi on valloittanut betoniviidakkoa jo vuodesta 2007. Se käyttää ravintonaan ihmisten hylkäämiä tekstiilejä sekä erilaisia tavaroita. Se kasvaa ja voimistuu, raivaten tietään kaikkien suomalaisten tietoisuuteen.

Mielikuvituskirahvin kotipesä sijaitsee tällä hetkellä Salossa. Pienessä ompelusopessa pienoisen kaaoksen keskellä valmistuu kirahvin uniikit tuotokset. Kirahvi valmistaa tuotteensa rakkaudella, intohimolla ja hellyydellä.

Mielikuvituskirahvilla on kaksi tärkeää arvoa: ekologisuus ja piristävyys. Ekologisuutta valintana tuskin tarvitsee perustella, mutta eikö sinullakin nouse hymy huulille kun törmäät hurmaavaan legokuosiseen mekkoon tai pink panther -hameeseen?

Siksi kirahvin on hyvä olla olemassa.

jakku2

Näin Mielikuvituskirahvi-verkkokaupan omistaja Sannariikka Suomi kirjoittaa verkkokauppansa info-sivulla. Teksti hymyilyttää väkisinkin ja jopa minä, joka normaalisti välttelen kirpputoreja enkä oikein innostu täysin kierrätysmateriaaleista, selailen innoissani tuotevalikoimaa. Vähän sen jälkeen, kun löysin tieni verkkokauppaan, minulta kyseltiin, josko tahtoisin lahjaksi jotakin verkkokaupasta.

jakku

Tätä keltaista jakkua olin ihaillut jo parissakin paikassa, joten vastaisin epäilemättä pitäväni siitä. Koska Mielikuvituskirahvi on vielä vauvankengissä, kerroin kuitenkin, että edullisempi vinyylikulho olisi kiva. Yllätyksekseni Sannariikka lähettikin minulle tämän kauniin jakun suloisen saatekirjeen kera. Tuntuu hyvältä olla mukana toteuttamassa toisen unelmaa.:)

keltainen jakku2

Näitä sovituskuvia ei sitten tarvitse kommentoida, sillä tämä kuvaussessio ei mennyt ihan nappiin.;) Pyysin ystäväni kuvaamaan minua, mutta neitipä ei sitten osannutkaan poseerata hovikuvaajalle ja valotuskin meni pieleen. Yläkroppa ylivalottui ja alakropan nielaisi musta aukko. Onneksi tuo jakun malli sentään erottuu, sehän tässä oli pääasia. Lyhyt jakku isoilla puhvihihoilla toimii juurikin yksinkertaisen mallinsa ja kiinnostavan värityksensä ansiosta.

keltainen jakku

jakku – Mielikuvituskirahvi

toppi – Gina Tricot

farkut – Seppälä

kengät – DinSko

Parasta Mielikuvituskirahvissa on se, että vanhat ja ehkä jopa hylätyt materiaalit saavat uuden elämän trendikkäinä tuotteina. Silloin niiden elinkaari pitenee ja ne saavat omistajan, joka arvostaa niitä. Keltaiset verhot olivat varmasti ihanat aikanaan, mutta niistä tehty jakku saa hyvän kodin luotani. Verkkokaupan lisäksi Mielikuvituskirahvi mellestää Helsingissä ja Turussa, lisätietoa jälleenmyyjistä löytyy MKK:n verkkosivuilta. Tämä oli muuten se eilisen aamun asu, jossa meinasin läkähdyttää itseni helteeseen!:)