Taas se tapahtui. Minulle on ennenkin käynyt niin, että olen ollut menossa tenttiin, mutta sitten en ole pystynytkään. Kerran labrassakin kasasin hartaasti tislauslaitteistoa, mutta kun piti aloittaa työ, minulle tuli sellainen pelkotila, etten voinut tehdä mitään. Tuntui, että koko hermosto lamaantui ja menin paniikkiin. Purin sitten tyynesti rakentamani laitteiston ja tein työn seuraavana päivänä. Ei kai näitä oikein paniikkikohtauksiksi voi sanoa, mutta en kyllä tiedä, mistä tällaiset olotilat johtuvat. Tenttejä onneksi järjestetään ympäri vuoden, mutta mitäpä, jos tällainen olo iskee päälle jossakin oikeasti tärkeässä tapahtumassa? Eipä alkanut kovin valoisasti tämäkään päivä, olen pettynyt itseeni.:(

Mutta on tässä päivässä jotakin hyvääkin. Hiukseni tuoksuvat persikkateeltä ja ehdin käydä pitkästä aikaa kotona maalla.:) Tänne landelle lähdettiin rentouiluvaatteissa eli valkoisissa puuvillahousuissa ja vaalean persikkaisessa tuubitopissa. Nuo housut valitsin tarkoituksella löysiksi, jotta voin roikottaa niitä lanteilla kesällä. Tuntuu muuten, että näiden punaisten hiusten kanssa kaikki asut näyttävät kiinnostavammilta kuin niiden tylsien ruskeiden kanssa. Eikö olekin muuten pysynyt upeasti tuo väri? Pelkäsin kuollakseni, että see haalistuu ensimmäisessä pesussa, mutta toisinpa kävi.

valkoista1

housut – H&M

toppi – H&M

kengät -DinSko

koru – Asos

Yllättävän hyvin tuo pääkallokoru sopii asuun. Tuo on oikeastaan yksi suosikkirannekoruistani kullanvärisen rannerenkaan ja turkoosisen kivikorun ohella. Pitäisi varmaan taas tehdä suosikkikorupostaus, kun nuo suosikit ovat muuttuneet hieman ajan myötä tämän blogin aikana.:) Ja otsatukkaa ei muuten tarvitse kommentoida, annoin sen hiusteni vaan kuivua suihkun jälkeen, joten niitä ei ole laitettu mitenkään.

valkoista2

Loppuun vielä vähän meikkimietteitä. Sävyttävä päivävoiteeni, jota muuten pidän vaatimattomasti maailman parhaani, loppui tänään. Tässä tuotteessa on hinta-laatu -suhde kohdallaan ja sävykin on hyvä iholleni. Olen käyttänyt tätä merkkiä jo vuosia, mutta nyt tahtoisin kokeilla jotakin muuta. Suosituksia hyvistä sävyttävistä päivävoiteista otetaan siis vastaan enemmän kuin mielellään. Tiedän, että teiltä löytyy kosmetiikkaässiä taskuista.;)

LdB bronze

Nyt voisin lähteä katsomaan, mitä kesä on tehnyt vanhempieni puutarhalle. Pienenä rakastin pihaamme, koska se muuttui kesäisin aina tiheäksi viidakoksi. Apinaprinsessa-Moksu kun tykkäsi kiipeillä puissa. Isukki lupasi kerran viikkorahan korotuksen, jos kiipeän hanuri edellä puuhun ja leikin siellä Tarzania. No, eipä isi tiennyt, että tuo ei ollut haaste eikä mikään, joten viikkorahankorotushan sieltä napsahti. Jeps, mutta palaillaan!;)