Jälleen yksi päivä ruotsin parissa, tällä kertaa Coffee Housen terassilla. Ruotsin tunnit ovat kivoja, mutta voi luoja näitä kotitehtäviä! Miten voi lukea nanoteknologiasta ruotsiksi, kun se ei suomeksikaan mene täysin kaaliin?:/ Onneksi banaanijäälattet ja toscapullat piristivät. Niin ja tietysti hyvä seura. Eiköhän tämä kurssi tästä. Kukaan ei ainakaan voi väittää, etten ole käyttänyt aikaa ja energiaa näiden tehtävien pohtimiseen. Aargh!

kahvittelut

Kotimatkalla poikkesin vanhan Alkon tikoihin muuttaneessa postiin. Outoa, kun suosikkitätien luokse joutuu jonottamaan oikein vuoronumeron kanssa!:D Kaipa siihenkin tottuu ajan kanssa. Sekoan vaan aina täysin, kun joku liike muuttaa. Olen varmaankin liian rutinoitunut ihminen. Tykkän siitä, että asiat sujuvat samalla kaavalla. Siksi tämä aamupostauksista luopuminen ja spontaani postaaminen ahdistaa välillä, vaikka tämä tarkoitus on helpottaa elämää. On kivaa olla hankala ihminen.;)

laatikolla2

Postista lähti mukaan muutaman pienemmän paketin lisäksi hurjaa kokoa oleva pahviloota. Näitä on kiva raahata kotiin, kun kädet eivät riitä millään ympärille, mutta onneksi sisältö yleensä piristää tehokkaasti. Tahtoisin kirjoittaa yleisen kiitoskirjeen kaikesta siitä, mitä olen blogini kautta saanut. Vaikka lahjukset eivät ole pois mainosfirmoilta eikä niiden arvo juurikaan tunnu firmojen budjeteissa, minä hyödyt tästä huomattavan paljon. Olen vilpittömän kiitollinen kaikesta, mitä saan.:)

laatikolla1

Päivän asu oli jälleen vähän köyhä. Aamulla panostin kerrankin ulkonäkööni, mutta kävin helteen vuoksi vaihtamassa vaatteet kotona ruokailun ja opiskelujen välissä. Ei tuolla vaan kestänyt niillä pitkillä housuilla, joita koitin itsepäisesti pitää ylläni.:) Asusta tulee lyllä kuvia erään toisen jutun yhteydessä, kunhan saan postauksen valmiiksi. Näitä rästijuttuja meinaan riittää!


DSC03396

mekko – American Apparel

neuletakki – Vila

Mitäs sitten? Nyt voisin käydä tuon jättilaatikon kimppuun ja testata, kuinka se lämpöpeitto oikein toimii. Raporttia tulossa, kun peitto on koenukuttu.;) Älkää muuten uhratko hetkeäkään tuon otsikon analysoinnille. Se on typerä lause yhdestä typerästä biisistä, joka vain sattuu soimaan päässäni. Typerää? Kyllä.