Helsingissä vietetyn Indiedays-viikonlopun kuvasaldo on niin säälittävä, että oikein hävettää. Tärkein kuva on ehdottomasti Farougessa nauttimani maailman paras jälkiruoka eli nuudelikakku pistaasituorejuustolla. Parempaa herkkua en ole maistanut koskaan.:) Muille iski ymmärrettävä annoskateus, kun annoin heidän maistella tätä jumalaista jälkiruokaa.

nuudelikakku

Tajusin sentään kuvata illan asuni, tosin hotellissa tahmaisen peilin kautta. Siinäpä vähän pureskeltavaa teille, joista olen liian lihava ja kalpea!:D Päälläni oli siis Sallan toiveesta Nellystä ajat sitten tilattu raitamekko sekä uusi Zaran jakkuni. Nuo kengät jäivät isoiksi ja tuhosin niistä toisen koronkin viikonloppuna eli niille voi sanoa hyvästit. Haussa olisivat siis uudet valkoiset korkkarit.

farouge2

jakku – Zara

mekko – Elise Ryan

kengät – Spirit

laukku – H&M

Hiukseni sutaisin vain ponnarille nopeasti, mutta ihan kivat niistäkin tuli. Ilta oli varsin onnistunut, samoin seuraavan päivän kuvaukset. Niistä ei ole materiaalia, mutta ehkä parempi, että kuvat pamahtavat tänne ja yllättävät teidät vasta silloin.:)

farouge1

Nyt vauhdilla purkamaan kasseja, vastailemaan kommentteihin ja valmistautumaan superpitkään ruotsin tuntiin. Palaillaan illemmalla, jos jaksaisin vaikka pukeutua tänään. Epäilen kyllä vähän.;)