Kukkuu!:) Outojen otsikoiden kuningatar vietti tämän päivän kirjoittamalla esseetä ruotsiksi ystävänsä kanssa kahvilassa. Yhdessä hankalatkin tehtävät tuntuvat hieman helpommilta. Essee on tehtävä maanantaille, mutta koska haluan keskittyä viikonlopun Indie-tyttöjen kanssa riehumiseen, halusin hoitaa tämän kotitehtävän ajoissa pois alta. Kuka nyt haluaisi tehdä junassa koulutehtäviä, jos voi lukea ihania muotilehtiä ja herkutella hieman? Niinpä.

Coffee Housessa sattui muuten hassu juttu, kun Eurooppa Neljä -teatterista tuli porukkaa soittamaan ja laulamaan. Oli jännittävä nähdä, miten eri tavoin ihmiset reagoivat. Itse olin luonnollisesti tulessa ja innostunut, mutta osa ihmisistä tunsi selvästi olonsa epämukavaksi. Minusta tuollaisia yllätyksiä voisi tulla useamminkin piristämään iltapäivää.:)

suoristettu

farkut – H&M

paita – eBay

kengät – DinSko

Asu oli jälleen aika rento ja kenkienkin piti olla matalat, kun en keksinyt nistään vedenkestäviä nilkkureita tähän hätään. Kuka ihme on käskenyt minua hankkimaan ison kasan mokkaisia korkkareita, joita en viitsi tuhota sateella? Kenkiin suihkutettu kosteussuojakin on vain kosteussuoja, sen kanssa ei paljon lätäköissä pompita. No mutta, ehkä se kesä taas kohta jostain ilmaantuu eikä märästä kelistä tarvitse juurikaan huolehtia.:)

got2b lamposuoja got2b hiuslakka

Suoristin tänään pitkästä aikaa hiukseni ja kokeilin samalla eilen saamaani lämpösuojasuihketta. Kyseessä on Schwartzkopfin got2b-sarjan Guardian Angel -lämpösuojasuihke, jonka ihanaa pulloa olen muutamaan otteeseen ihaillut kaupoissa. Tuote osoittautui toimivaksi. Pieni miinus tulee siitä, ettei tähän suihkeeseen ole laitettu yleensä niin hyviltä tuoksuvien got2b-tuotteiden tuoksua. Suihke tuoksuu aivan tavallisen tylsältä lämpösuojalta. Suihke toimii kuitenkin niin moitteettomasti, ettei muuta valitettavaa ole.:) Käyttäväthän muuten teistä kaikki suoristusrautojen ja föönien suurkuluttajat jonkun sarjan lämpösuojaa? Mitä sarjaa te suosittelette suojaamaan hiuksia kuumuudelta?

Saman got2b-sarjan 2 Sexy -hiuskiinne lunasti kaikki lupauksensa ja nousi jumalaisen tuoksunsa avulla Tigin hiuslakkojen rinnalle. Tätä vadelmantuoksuista, kohottavaa kollageenihiuskiinnettä suosittelen enemmän kuin lämpimästi. En olisi varmasti tajunnut testata tätä lakkaa ilman tuotelahjapakettia, Tigi-addiksi kun olen. Siksi minusta onkin mukava vastaanottaa kosmetiikkaa ja kokeilla sitä, sillä silloin joudun usein ulos mukavuusalueeltani ja päädyn kokeilemaan niitäkin tuotteita, joita en ehkä normaalisti juurikaan käytä. Niille skeptisille, jotka epäilevät minun kehuvan kaikkea, mitä posti tullessaan tuo, tiedoksi, että kehun edelleen vain niitä tuotteita, jotka kehuni ansaitsevat. Ja omapa on menetyksenne, jos ette ota vinkeistäni vaaria.;)