Postista tipahtanut Pandan lakupaketti oli sisältöinen niin herkullinen, että valitsin tämän epävirallisen virallisen Wear a dress dayn mekonkin mätsäämään lakuihin. Pakko hehkuttaa, että olen löytänyt lähiaikoina paljon uusia herkkuja. Lakujen lisäksi mm. Ben&Jerry’sin Fairly Nuts -jäätelö on raivannut tiensä sydämeeni.:)

pandan lakritsi retro

Mutta niin, siihen mekkoon. Mustalla monitoimimekolla mentiin, koska aamulla väsytti. Koeajoon pääsivät uudet seepraballerinat, mutta mitä ihmettä! Tänä vuonna tästä mallista pitää tilata 1-2 kokoa liian pienet kengät, jotta ne ovat sopivat.:/ Olipa “mukava” yllätys!

mekkopäivä

mekko – American Apparel

kengät – H&M

koru – MQ

Tämän kuvan jälkeen harkitsen kyllä vakavasti peilikuvaajaksi ryhtymistä. En vaan kestä näitä kökkökuvia!:D Järkkärin jalka on rikki, joten en ole päässyt käyttämään sitäkään hetkeen. Äh, pieneen palkkaan tyytyvä hovikuvaaja saa paikan tms.:/

Ai niin, sille eräälle meidän yliopiston keski-ikäiselle tiedoksi, että viestejäsi ei julkaista jatkossakaan, joten turhaan kulutat reumaisia sormiasi niitä naputellen.;)