Disney_Pixar_Up__Kevin_poses_by_Beeju MaijuS haastoi minut paljastamaan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. Asia selvä? Sitten mennään!;)

1. Aina, kun näen jossakin kissan, alan puhua oudolla äänellä ja lässyttää. Tästä tavasta tahtoisin päästä eroon, sillä edes pikkulapset eivät kuulosta niin tyhmiltä kuin minä kissakuumeen kourissa. Seriously.;)

2. Minun on pakko leyhytellä kasvojani käsilläni kosteusvoiteen levityksen jälkeen. En usko, että se imeytyy muuten kunnolla tai ainakaan yhtä nopeasti.

3. En voi tiskata, ellen kuuntele musiikkia mp3-soittimesta samalla. Eräänä päivänä tässä soittimesta loppui akku, joten minun oli pakko laulaa, jotta tiskaaminen sujui. Harmi vaan, että ainut mieleeni tullut “biisi” oli eräs typerä futisbiisi, joka tulee jonkun typerän mestareidenliigan tms. pelien lopussa enkä piru vieköön onnistu edes löytämään sitä Youtubesta!:D

4. Rapsuttelen usein päänahkaani, kun koetan nukahtaa illlalla. Harrastan tätä myös, kun luen tenttiin tai keskityn johonkin kovasti.

5. Kommunikoin paljon vain nostelemalla kulmakarvaani tai kulmakarvojani. Viestin paljon silmilläni ja voisin jopa väittää, että selviäisin vuorokauden puhumatta jonkun ystäväni seurassa ja hän ymmärtäisi minua täysin.:)

Seuraavat uhrit, jotka joutuvat tämän haasteen kouriin, ovat Maria, Sarakissa, Ia, Bea ja Christina! (Pahoittelen, jos olette jo tehneet tämän.)

(kuva täältä)