Blogimiittipäivän aamu alkoi stressaantuneen Jonnan sotakomennuksilla. Nörttipaitaan pukeutunut kriisi-ihminen herätti minut ja Sallan heti aamusta leipomaan muffinsseja ja koristelemaan juustokakkuleivoksia. Itsehän Jonna oli herännyt meitä aiemmin lukemaan johonkin rikosoikeudententtiin, huh!

jonnan paitaAamu alkoi leivonnaisten väsäämisen lisäksi salaattien purkamisella. Primulan yksittäispakatut salaatit ovat käteviä mukana, mutta ajattelimme, että miittipaikalla isot salaattikulhot toimivat paremmin. Saatoin syödä pari salaattia tuosta kasasta jo ennen miittiä, nam!:)

salaattia primulaltaPoppailin poppareita meille aamupalaksi ja aloimme koristaa juustokakkuleivoksia eri makuisin hedelmäkiiltein. Siihen hommaan niitä vauvanruokia siis tarvittiin.

poppareita

Kun kaikki oli valmista, sullouduimme autoon ruokien, koristeiden ja goodie bagien kanssa. Pidimme Sallan kanssa hyvää huolta herkuista takapenkillä!;)

autokuva1Salaatit sylissä oli vähän jännä matkustaa, mutta onneksi mitään ei lennellyt sen pahemmin ympäri autoa. Tai siis ollenkaan.

salaatit sylissäJossain vaiheessa tajusimme, että miittipaikalle pitää tehdä kaksi reissua. Se oli ehkä epätoivoisin tunne ikinä! Olimme Sallan kanssa varsin mielissämme, kun saimme kuulla, että jäisimme teollisuusalueelle kaksin puhaltamaan ilmapalloja!:D

autokuva3Jonna jakeli käskyjä etupenkiltä ja uhkaili puhaltaa huiman määrän palloja yksin. Lopulta Jonna puhalsi joku 1000 palloa minuutissa ja sai kriisin happivajeesta!:D Sitä oli hauska katsella vierestä. (Nyt tämä alkaa kyllä kuulostaa siltä, että Jonna natseili ja me Sallan kanssa laiskoteltiin. Krhm.)

kriisi-jonna

Valmiit muffinssit matkustivat ehjinä perille. Joku taisi kysyä illan aikana, mistä nuo tilattiin. Söpöä!<3

suklaamuffinssitItse miittipaikkamme oli meren rannalla ja sieltä oli upeat maisemat teollisuualueelle. Salla jaksoi innostua merinäköalasta, mutta minä pyörittelin silmiäni. Tässä vaiheessa en siis vielä tiennyt, miten kiva sisätila tulisi olemaan.:)

miittipaikkaJäimme sitten vahtimaan kamoja Sallan kanssa ja meille annettiin tehtäväksi puhaltaa ilmapalloja…

teollisuusalueella1… mikä oli sinänsä kamala haaste, sillä allekirjoittanut pelkää ilmapalloja kuollakseen…

jalat… ja tämän toisen neidin voimat eivät riittäneet puhaltamiseen!:D Aika mahtava parivaljakko!<3

pallo-sallaPalloja tuli yhteensä kuusi, loput puhalsi Jonna + miittivieraat. Miten niin noloa?;)

teollisuusalueella2Oli meillä kivaakin, kun odottelimme, että joku tulisi avaamaan miittipaikan oven. Kun ovi saatiin auki, kello oli jo melkein kuusi ja meillä oli järkyttävä kiire purkaa tavarat paikoilleen.

salaatit1

Yhdelle seinälle koottiin salaattipöytä, jossa oli tarjolla neljää eri salaattia sekä leipää peston kera.

salaatit2

Pitää vielä hehkuttaa tuota savulohisalaattia. Se on parasta, mitä olen ikinä syönyt!:) Suosittelen lämpimästi.

lollero
Vihdoinkin miitti pääsi alkamaan, mutta tämä tyttönen oli niin väsynyt, ettei hymyä tahtonut irrota. Väsymys ja flunssa eivät ole kovin mukava kombo kärsittäväksi.:/ (Mutta hei, tässä kuvassa ripset näyttävät juuri niin ihanilta kuin ne oavt!<3)

miitti3

Onneksi miittivierailla näytti olevan kivaa. Pöydissä oli koristeina poppari- ja vaahtokarkkikoreja sekä karkkikulhoja. Katosta roikkui niitä pahamaineisia ilmapalloja.;)

miittiasu1

mekko – H&M

jakku – eBay

kengät – Jimmy Choo for H&M

Tässä sitten illan ainut asukuva. Sen otti Salla liian pimeässä ja ilman salamaa. No, ei aina voi onnistua. Keskityin kyllä kieltämättä koko viikonlopun ajan enemmän siihen, että kaikki sujuu kuin siihen, miltä näytän.

miitti2

Ehdin jutella monen uuden tuttavuuden kanssa ja se olikin eräs illan suurimmista tavoitteistani. Eksyipä sitä Blogilistallekin muutama uusi seurattava blogi.:)

windaMikko tuli SKT:lta kertomaan hiuksista ja väsäämään naisille ihania kampauksia. Tässä kuvassa ghd-kiharoita saa suloinen Winda.:)

miittiMiitti sujui minusta kokonaisuudessaan upeasti. Ainut, mikä hieman harmitti, oli se, että me järjestäjät olimme koko ajan puolikuolleita ja jäimme miitin jälkeen siivoamaan paikkaa. Jatkoille täytyi siis heittää hyvästit, sillä takaisin piti viedä aikamoinen kasa tavaraa.

juustokakkuleivokset

Niitä juustokakkuleivoksia tuli lopulta neljää makua. Jonna bravuurin eli mangon lisäksi tarjolla oli päärynän, kuningatarhillon sekä omenan ja karpalon makuisia leivoksia.

jenniMyös Jenni sai ihanan kampauksen itselleen. Kunpa olisin itsekin ehtinyt istahtaa Mikon laitettavaksi juurikasvuhelvettipehkoni kanssa.:/

juomatarjoilutTodella ison kiitoksen ansaitsee juomasponssimme. Tarjolla oli Snappleja, olutta sekä Rekordeligin kahta eri siiderimakua eivätkä juomat loppuneet läheskään kesken. Täytyy sanoa, että vaikka mansikka-limesiideri onkin parasta, uusi mansikka-vadelma on vahva haastaja.;)

4552420030_4c72db80fcJa siinähän se tölkki komeileekin kädessäni!:D Tässä vaiheessa oli tietokilpailun aika. Sellainen piti järjestää, kun Johanna sitä vaatimalla vaati. *virnistys*

4551763857_06d85258ccHelpoin kysymys taisi olla Sallan edellinen blogiosoite ja vaikein se, miksi Hermesin Kelly-laukku on nimeltään Kelly. Tokihan laukku nimettiin Grace Kellyn mukaan, mutta asian ydin oli se, miksi niin tehtiin. Nainenhan peitteli raskauttaan laukulla paparazzeilta ja antoi siten nimensä laukulle.:)

IMG_4655Tietokilpailun voittajien päättäminen oli niin rankkaa homma, että se piti suorittaa lattialla!:D (Hyi, haluan eroon noista raidoista.)

jimmy chootKuvasin vielä erikseen miittikenkäni, koska ne eivät asukuvassa juurikaan näy. Nuo nahkakaunottaret olivat kyllä mukavat jalassa. Varsinkin niiden liukuesteiden kanssa, suutarille kiitos niistä.:) Tähän päättyikin miittipostaus. Kaikki, mitä miitistä jäi käteen, esitellään myöhemmin. Joko vakuuttuitte, että näihin kannattaa osallistua?

Psst! Kuvia lainattu mm. Sallalta, Jonnalta, Marialta ja Maijalta. Kiitos!:)