Jenah haastoi minut ajat sitten itse keksimäänsä kivaan haasteeseen, mutta olin fiksuna talentanut luonnoksen niin, ettei se ollut näkyvissäni. Unohdin haasteen sitten kokonaan, kunnes pari päivää sitten törmäsin siihen selaillessani luonnoksiani.:) Haasteen säännöt ovat seuraavat:

1. Sinulla on 150 euron lahjakortti, joka pitää käyttää kokonaisuudessaan kerralla

2. Valitse nettikauppa, johon haluat lahjakortin tuhlata

3. Valitse sellaisia tuotteita, jotka tilaisit oikeastikin mikäli sinulla olisi se 150 euron lahjakortti

4. Kokoa tuotteista kollaasi

5. Esittele kollaasi blogissasi ja ilmoita samalla tuotteiden hinnat ja loppusumma

6. Haasta niin moni bloggaaja kuin itse haluat

Valitsin nettikaupaksi Asos.comin, sillä en ole hetkeen tilannut sieltä mitään ja kutkutteli vähän selailla nykyistä valikoimaa. Jouduin kyllä rikkomaan sääntöjä, sillä en osaa tehdä tällä rakkineella kollaseeja. Kyllä vaan, kaikki kivat kuvankäsittelyohjelmat, joita osasin käyttää, olivat läppärilläni. Hyviä “kollaasiohjelmaehdotuksia” Macille otetaan siis vastaan.:/ Kasasin silti asun budjetillani, mutta esittelen sen osat yksitellen.

haaste_shoes

Roosan ja beigen sävyiset kengät hopeanvärisillä yksityiskohdilla lohkaisivat suurimman osan käyttövaroistani, mutta niin sen kuuluukin mennä. Kengät ovat minusta asun tärkein osa.:) Näillä oli nettikaupassa hintaa 93,75€. (Muunsin siis Asos-sivuston hinnat euroiksi, punnat muuntamallahan olisin saanut samalla rahalla enemmän tavaraa.)


haaste_dress

Kenkien kaveriksi halusin mekon ja löysinkin nopeasti beigen, kauniisti leikatun yksilön. Se on aika arkinen, mutta ei tässä mitään juhlakokonaisuutta ollakaan tekemässä. Huomio saa edelleen vapaasti kiinnittyä kenkiin. Mekon hinta on 27,50€.

haaste_bag

Älkää kysykö, miksi WordPressillä rajatessa kuviin tuli mustat reunat. Niinpä.:/ Kuitenkin, asustepuolelta halusin mekon ja kenkien seuraksi pienen laukun. Liskojäljitelmäclutchin hinta on tasan 15,00€.
haaste_jewelry
Asun täydentää kolmen rannerenkaan setti, joka riitelee, mutta samalla mätsää kivasti asun muiden elementtien kanssa. Trion hinta on (aika korkea )22,50€. Minun silmääni miellyttävät harmoniset ja toisiinsa sointuvat asukokonaisuudet ja sellainen tästäkin näytti tulevan. Rahaa jäi vielä 1,25€ ylikin, jes!;) Ihan tuo hilumäärä ei kattaisi postikuluja tälle tilaukselle, mutta leikitään, että ne tarjotaan haasteeseen vastaaville. Haastan tähän tuhlailuhaasteeseen kaikki halukkaat.

(kuvat täältä)