Töttöröö, tämä asupostaushan venähti ihan melkein iltaan asti. Päivä on ollut todella pitkä ja rankka, mutta se ei ole todellakaan vielä ohi. Tälläkin hetkellä haluaisin vain maata sohvalla jonkun ruokittavana, vaikka lenkkipolku kutsuu. Käsitellään päivän asu siis nopeasti, jotta pääsen tyhjentämään pääkoppani.:) Uusista jutuista päälleni pääsi tänään tuo vaaleansininen paita, jonka omistan myös kolmessa muussa värissä. En kylläkään tiedä, miksi muut istuvat hyvin ja tämä ei, vaikka kaikki paidat ovat samaa kokoa. Edelleen ne selittämättömät parvekefysiikan lait.
uusi paita

housut – Seppälä

toppi – H&M

paita – H&M

kengät – DinSko

laukku – Halens

Sitten voisinkin tunnustaa, että hain tänään postista aikamoisen kasan paketteja. Toisaalta kyllä raahasinkin sinne monta sellaista, joten eiköhän minulla ole oikeus nauttia uusista jutuista. Jaoin tänään saamani paketit kolmeen kategoriaan.

IHANA vesipulloOUDOIN PAKETTI (minikokoisen lehden siaältävä vesipullo)

weledan skin food

HYÖDYLLISIN PAKETTI (lähes Bepanthenin korvaava luomuvoide)

essien pinkit kynsilakatKESÄISIN PAKETTI (ihanat Essien kynsilakat)

Tuo pullo oli siis paketeista ainut, jota en ollut tilannut, vaan sen lähetti mainostoimisto. En olekaan ennen saanut noin outoa pakettia, mutta nytpä on sitten nähty livenä tuo höpsö keksintö. Harmittaa vähän, etten saanut sitä lasten vadelmajuomapulloa.;) Essien lakat tilasin vähän aikaa sitten Mintulta ja voiteen hetken mielijohteesta eBaysta. Piti kysyä, minkä paketin sinä olisit näistä halunnut, mutta vastaus on niin selvästi pinkit kynsilakat, että jätän kysymättä. Siispä huomiseen!