Äh, ei näitä päiviä taas! Olo on nätti ja vaatteet kivat, mutta nassu ei suostu valokuvissa yhteistyöhön!:D Naamasensuuria en taas harrasta, joten saatte luvan kärsiä oudoista ilmeistäni. Hiuksissakin alkaa vähän juurikasvu näkyä, niille pitäisi varata hätäkampaaja ja vähän äkkiä. Tämän päivän vietin vähän siellä ja täällä, aamulla kävin opejutuissa, sen jälkeen hengailin ja lopulta kärsin YTHS:llä hetken. Illemmalla pitäisi jaksaa vielä raahautua postiinkin.

bf_sisällä

paita – Gina tricot

housut – H&

vyö – 2nd hand

kengät – Aldo

Uudet boyfriendit on nyt korkattu ja rakastuin näihin korviani myöten. Kaikkien näiden vuosien jälkeen löysät housut vetoavat minuun edelleen maagisella tavalla.:) Nyt, kun nämä lököfarkut on vihitty käyttöön, en luovu näistä enää kirvekselläkään. Ja kyllä se on kirjoitettu tahallaan väärin, koska tiedän sen huvittavan kavereitani. *virnistys*

bf_maassa

Ei tuossa naamassa tässä valossa ole oikein muuta vikaa kuin se, että siitä näkee, että viime yö oli uneton. Heräilin parin tunnin välein painajaisista ja se jos mikä oli kamalaa.:/ Ensi yön aion nukkua kuin vauva ja näen vain ihania unia. Vähän harmittaa, ettei noista kuvista edes huomaa söpöä korallihuulipunaani, mutta eipä voi mitään.

bf_uolkona

jakku – Seppälä

huivi – Pieces

laukku – Asos

Kaivelin tänään vaatekaappini perältä käyttöön myös kevätjakkuni. Himoitsen tällä hetkellä boyfriend-mallista bleiseriä, mutta sen löytymiseen asti tämä saa toimia uskollisena jakkunani. Se on kuitenkin tehnyt niin jo monta vuotta.:) En kylläkään tiedä, miksi jakku hilautui noin ylös tuossa kuvassa. Minun parvekkeellani eivät fysiikan lait aina päde.

bf_ass

Vähiten epäonnistui kuva, jossa säädin itselaukaisimen vahingossa kymmenen sekunnin sijaan kahteen, minkä jälkeen kävelin kameran eteen ja se räiskäisi kuvan takamuksestani. Tätä kuvaa ei ole ruma naama pilaamassa!:D Pakkoko sen on juuri tänään olla epäkuvauksellinen, kun olo olisi muuten kuvauksellinen. Mur.

aldon nudekorkkarit Ai niin, noiden boyfriendieni lisäksi korkkasin tänään Aldon korkokengät. Keväinen mieleni kohosi entisestään, kun eräs minulle tuntematon tyttö kehui kenkiäni spontaanisti matkalla ruokalasta kaverini luokse. En kuitenkaan kuulokkeiltani kuullut, mitä tyttö huikkasi, mutta onneksi törmäsin samaiseen kaunottareen vielä myöhemmin!:D Tästä lähtien kehun muiden kenkiä ääneen kadulla, jos ihanat sellaiset bongaan. Kehumiskulttuuri sopisi niin Suomeen, se tekisi ihmeitä vaatimattomille suomalaisille. Nämä mussuni löysin Huuto.netistä ja hauska sattuma oli sekin, että ne olivat alkujaan erään toisen bloggaajan. Nyt tämä kenkärakastaja lähtee penkomaan vaatekaapistaan korkattavia juttuja huomiseksi!