Aurinkoista maanantai-iltapäivää!:) Palailin juuri luennolta ja opejutuista intoa puhkuen, sillä haluan päästä esittelemään asuni. Joku joskus kyseli, miksi en tykkää yhdistellä eri tyylejä ja tänään kokeilin sitten sellaista. Puin ylleni tyttömäistä pinkkiä ja rokahtavaa mustaa niittien kera. Sydänkoristeiset mokkasaapikkaat ja niittilaukku luovat aikamoisen kontrastisekamelskan keskenään, mutta minun silmääni se miellyttää.:)

korkkaus1_3

farkut – Panic in Paradise

toppi – Gina Tricot

saappaat – eBay

laukku – Asos

takki – Vero Moda

Tänään alkaneen teemaviikon mukaisesti valitsin ylleni jotakin, mitä en ole aiemmin käyttänyt. Ajattelin antaa teidän arvata, mikä osa asustani on korkkaamaton, mutta en kuitenkaan malttaisi odottaa vastauksianne. Oikeastaan asussa on puolitoista yksikköä uusia juttuja, sillä tuo Ginan toppi oli päälläni kerran kotona, mutta ei koskaan julkisesti. Se on L- tai XL-kokoinen, mutta olkaimia lyhentämällä sain siitä itselleni kivan tunikan ja lyhyen mekon bikinien päälle rannalle.:)

korkkaus1_2

Varsinaiset korkkauskohteeni olivat kuitenkin kaapissani kevättä odottaneet saappaat. Tilasin ne eBaysta ja nyt, kun ei ole enää märkää, sain vihittyä ne käyttöön. Jännitin koko päivän, irtoaako näistäkin korot, mutta kengät toimivat uskollisina koko päivän.:) Tykkään näistä mielettömän paljon! Saappaathan ovat ihanat monitoimisaappaat, sillä varren ja koristehihnan saa laitettua eri lailla oman mielen mukaan. Itse pidin tänään varren suorana ja koristeen paikallaan.

korkkaus1_1

Hiukseni jätin yöllä syntyneille kiharoille, koska en jaksanut tehdä niille aamulla mitään. Oli sen verran aikainen (ja ihanan aurinkoinen) herätyskin, että en panostanut aamulla ajallisesti juurikaan ulkonäkööni. Ei aina jaksa.;) Tämän illan vietän lepäillen. En uskalla vielä lähteä tänään lenkille, sillä olo on vielä pikkuisen räkäinen, mutta huomenna menen taas. Lusmuilu ei tee hyvää minulle, vaikka en lihonutkaan flunssan aikana niin paljon kuin luulin. Se “löllöolo” vaan palasi taas, mur!