Osa teistä saattaa muistaa minun manailleen viime viikolla joitakin epäonnistuneita kuvia. No, nyt olisi sitten aika esitellä ne. Olin vähän aikaa sitten pohjameikkimallina L´oréalille ja Indiedaysille uuden meikkivoiteen esittelyä varten ja kuvat löytyvät Matte Morphose -brändisivulta. (Kiltit, ihanat, rakkaat – älkää katsoko niitä kuvia!) Sen sijaan osallistukaa brändisivulla olevaan arvontaan,  jaossa on 10 kasvomeikkipakettia arvoltaan n. 45€ kukin.:)

_MG_2686

Kyseiset kuvaukset eivät menneet muutenkaan nappiin minun osaltani, kuten tuosta yllä olevasta kuvasta näkyy. Laitoin aamulla Jyväskylässä hiukseni kivasti ja lähdin auringonpaisteesta nauttien Helsinkiin. No, siellä satoi sitten kaatamalla ja minimaalisen lyhyen matkan aikana Indien toimistolle muutuin ihan söpöstä uitetuksi koiraksi. Jouduin esiintymään kampanjakuvissa siis ensin märillä ja lopulta pörröisille laineille kuivuineilla hiuksilla. How great! Ei paljon naurattanut.:( Tästä lähtien pakkaan aina pikkuisen suoristusraudan laukkuuni!

_MG_2735

Fiilikseni kuitenkin nousivat välittömästi, kun päästiin itse asiaan. Ammattimeikkaajien meikkiarsenaalien tutkiminen on parasta puuhaa, tällä kertaa keskityin uudeen mekkivoiteen ihailuun. Sitä vartenhan olin Helsinkiin matkustanut.:) Vaahtomeikkivoiteet olivat minulle tuttuja jo ennestään, joten tiesin, että ihastuisin tähän uuteen Matte Morphoseenkin.

_MG_2748

Ihostani otettiin kuvia meikkileikin joka vaiheessa, jotta kampanjasivustolle saatiin kuvasarja pohjameikin teosta. Edelleen ottaa päähän, että kuvissa ihoni on kamala ja hiukset korvan takana. Hyi olkoon! Älkää silti haukkuja kuvia, ainakaan minulle. Olen jo tarpeeksi masentunut niistä.:/

_MG_2806

Onneksi meikkaaja maalasi kasvoni siihen kuntoon, että hymykin alkoi löytyä hiljalleen. Meikattavana istuminen on minusta aivan ihanaa, kun saa kuunnella omiin tarpeisiin sopivia meikkivinkkejä.

_MG_2802
Olen ollut ihan vain muutaman kerran kosmetologi-äitini koekaniinina, joten meikattavana oleminen ei tunnu minusta mitenkään kiusalliselta. Oikeastaan pidän siitä. Tällä kertaa opin käyttämään poskipunaa ja tekemään hieman erilaisen silmämeikin. Rajaustyttönä lumivärien kanssa leikkiminen ei ole minulle arkipäivää, mutta meikkaajan lopputuloksen nähtyäni päätin opetella.

valmis

Violetin sävyinen meikki tuntui heti omalta, rakastin sitä! Opin myös, että kulmakarvojani ei välttämättä tarvitse tummentaa lainkaan. Olen käyttänyt kulmakynää aina, joten tuo tieto tuli minulle yllätyksenä. Pari viikkoa olenkin nyt jättänyt kulmakynän meikistäni pois eikä ainutkaan ihminen ole kommentoinut asiaa. Tyyli taitaa siis sopia minulle!<3

_MG_2923

Kuvaajana meillä toimi ihana Veera, joka napsikin minusta aikamoisen kasan kuvia. Harmi vaan, että melkein kaikissa tällä mallilla oli silmät kiinni!:D Nämä onnistuneet kuvat ovat kuitenkin mielestäni todella hyviä. Kunpa Veera voisi ottaa päivittäin asukuvanikin.
_MG_2844_valmis

Meikkini painotettiin siis silmiin ja huulista jätettiin nudet. En voi lopettaa lopputuloksen kehumista, olin niin mielettömän tyytyväinen siihen ja näihin kuviin! En muista, koska minusta on viimeksi otettu näin onnistuneita kuvia.:)

_MG_2827

Tuo meikkivoide on siitä ihana, että sillä saa tehtyä joko läpikuultavan ohuen meikin tai täyspeittävän meikin iltamenoihin. Saimme kaikki mukaamme meikkivoidepurnukan omaa sävyämme. Sekin oli muuten kiva, kun ammattilainen katsoi oikean sävyn. Harvemmin jaksan kosmetiikkaliikkeissä pyytää myyjää avustamaan sävyn valinnassa, mutta tulipa taas todistettua, että ammattilaisen apu kannattaa.


_MG_2851

Pörrötukkainen, mutta onnellinen Moksu tutustuu tässä kuvassa meikkaajamme kosmetiikka-arsenaaliin. Ah, rakkautta!<3 Asustani päättelittekin varmaan jo, että tämä matkani Helsinkiin tehtiin näiden kuvien vuoksi. Jatkoimme kuvausten jälkeen Veeran ja Johannan kanssa syömään ja drinksuille Sassoon, mutta sieltä ei oikein ole kuvamateriaalia. Tyydyn siis toteamaan, että ruoka oli hyvää ja seura mukavaa. Toivottavasti näitä reissuja tulee lisää!