Koska jalkani ovat nykyään hieman heikossa kunnossa eli hirvittävillä rakoilla, välttelin tänään korkkareita ja muita kovia kenkiä. Vetäisin siis jalkaani mustat pajettitennarit ja olin varsin tyytyväinen valintaani.:) Näillä oli kiva tassutella päivän ajan. Kohta lähden uhmaamaan kohtaloa lenkkipolulle. Toivottavasti laastarit pelastavat tarpeeksi!

paljettitennarit

Muutenkin sulauduin asuni kanssa Norssin oppilaisiin, kun olin kuuntelemassa ysiluokan englannintuntia. Tuntui, että puolet luokan oppilaista näyttivät jopa minua vanhemmilta!:D Pitäisi löytää se auktoriteetti ennen kuin oma harjoittelujakso alkaa. Asukuvista tuli tänään harvinaisen epäonnistuneita, koska ne piti ottaa nopeasti. Läheiseen puistooni oli kotiutunut poikajengi, joka valitettavasti kiinnitti huomionsa parvekeeni suuntaan. Koitapa siinä sitten näyttää fiksulta kameran edessä.:/

kallo1

farkut – H&M

paita – H&M

tennarit – H&M

Olettekin näköjään osallistuneet jo ahkerasti arvontaviikkoni ensimmäiseen arvontaan. Innostuin jo aamulla, että onpas tänne sadellut kommentteja, mutta ne olivatkin arvontavastauksia. Damn!;) No, loppuviikko menee samoissa merkeissä eli varautukaahan uusin arvontoihin.

kallo2

takki – Vero Moda

laukku – Mango

Nyt sitten pitäisi hankkia nopeasti murkinaa masuun. Kovin uuvuttava tästäkin päivästä tuli, vaikkei herätys ollut edes aikainen. Aurinkoista maanantaita kaikille!:)