Moksu no likes. Ei todellakaan tykkää. Nyt kyrsii. Voi poro! Palasin juuri opeopintomaratonilta ja loppukevät on samaa kiirettä. Onneksi aihepiiri kiinnostaa eli ihan tuskaa oppiminen ei ole, mutta aikaa se tulee kyllä viemään. Koulu ei kuitenkaan nyt harmita, harmia aiheuttavat ihan muut jutut. Tältä keväältä on mennyt jo kaksi matkaa pieleen ja yhdet valokuvatkin ottavat päähän. Koitan tässä rauhoittua vähän, katsellaan asukuvat ennen kuin ohimollani posahtaa.

zombiemoksu

Ensimmäinen kuva on otettu heti, kun pääsin kotiin eli noin kymmenen minuuttia sitten. Hiukset, jotka aamulla olivat kauniilla laineilla, ovat pörrössä ja pienillä takuilla. Naama on väsynyt ja hermot kireällä. Silmäpussejakin on vaikka muille jakaa. Tässä siis syy, miksi pyrin ottamaan asukuvat aamulla heti pukeutumisen jälkeen.;)

zombie2

Päivän asu oli simppeli ja sisälsi paljon suosikkijuttujani. Tykkään siitä miten nuo kengät ja laukku ovat samaa materiaalia ja sopivat yhteen. Tarkemmin katsttuna takkikin kuuluu samaan jengiin. Tykkään myös kirkkaanpunaisesta väristä, koska se antaa minulle voimaa.  Ja edelleen rakastan takkiani niin paljon kuin vain takkia voi rakastaa!<3

zombie1

toppi – H&M

takki – Vero Moda

housut – Seppälä

kengät – Wedins

laukku – Halens

Nappasin ihan aamustakin itsestäni kuvan, kun yöllinen ponnari oli taikonut päähäni kivat laineet. Tällä kertaa ette saa “ällöttävää hammashymyä”, kuten joku ihana anonyymi sen nimesi. Sori vaan, mutta ihminen näyttää paljon tyhmemmältä, kun hymyilee suu kiinni!:D Tässä todisteet.

aamumoksu

Jaksaisikohan sitä sitten vielä kuvailla niitä ostoksia. Älkää pettykö, jos en jaksa. Sain tänään pitkästä aikaa läksyjä tehtäväkseni. Mukavaa iltaa kaikille!:)