Tänään on hieman eilistä energisempi päivä.:) Varsinkin, kun odottamani kahdeksan tunnin päivän sijaan minulla olikin vain yksi puolentoista tunnin luento. Luento oli varsin kiva ja samoin luentoseurani. Yökin biologiaa opiskelevan ystäväni ötökkäkirjalle. Hyi olkoon niitä kökkiäisiä! Edelleen vähän syö, etten saanut aamulla mahdollisuutta kuvata asuani, joten huomenna pitää panostaa aiheeseen.:)

opeluento2

Tänään ei ole hyvä vaate- ja kenkäpäivä, kuten kohta tulette huomaamaan. Ensin sotkin paitani johonkin rasvaan, joka ei oikein tykkää irrota tuosta kankaasta ja hetki sen jälkeen löysin samaisesta paidasta reiän. Niinpä tietysti. Paidat on myyty H&M:n nettialesta loppuun eli en edes saa mussulleni korvaajaa. No, onneksi omistan tämän kolmessa muussakin värissä!:D Sitä en kyllä ymmärrä, miksi tuo yleensä niin kivalta näyttävä paitani päätti näissä asukuvissa näyttää pontsolta. Kiitokset vararengasilluusiosta!<3

opeluento1

farkut – Panic in Paradise

toppi – H&M

paita – H&M

kengät – eBay

laukku – o.i.s

Tänään kävi muuten ensimmäistä kertaa niin, että halvat kengät osoittautuivat huonoiksi. Siis kyllähän edullinen materiaali on heikompaa, mutta nyt räsähti kunnolla. Korkojen liimaus petti sitten ihan kunnolla, kun kävelin luennolta kotiin. Juuri kun mietin, että tulipa tehtyä hyvä kenkälöytö. Muut Kiina-kenkäni ovat toimineet moitteettomasti eikä niissä ole ollut tällaisia vikoja, joten tilanne pääsi hieman yllättämään minut. Onneksi en nykyään enää niin noita halpiskenkiä tilailekaan, ainakaan noilta Kiina-myyjiltä. Opin kerrasta, kiitos tästä.

liimaa kiitos

En vielä tiedä, mitä tuolle kenkäparille tekisin. Voisin tietysti kysyä suutarilta, kannattaako noita edes yrittää liimata kuntoon. Nyt on kuitenkin tärkeämpiä juttuja mielessä, sillä edessä on tiskausta, läksyjä ja ehkäpä pieni iltatreeni. Toisin kuin eilen tuli tehtyä, tänään koetan olla postaamatta viittä kertaa.;) Tai no, sehän nähdään!