Pöh. Jotenkin ironista, että kun on hyvä fiilis ja paljon asiaa ja sylissä sattuu olemaan nettiyhteydellä siunattu kaverin läppäri, minulla ei ole mahdollisuutta laittaa tähän postaukseen kuvia. Ja tuntuu hassulta julkaista pelkkää tekstiä. Tämä postaus on siis visuaalinen pettymys, pahoittelen.:)

Tänä aamuna kirkkaalta taivaalta rysähti salama, joka paljasti, että allekirjoittaneella on tänä keväänä enemmän tekemistä kuin luulinkaan. Kaksi työlästä kurssia samaan aikaan ja pieniä bonuksia lisäksi. Siihenhän se aika sitten meneekin.:) Tälläkin hetkellä vietän kolmen tunnin hyppyä ope-tuntien välillä. Harmittaa vähän, etten mennyt kotiin postaamaan jotakin kivempaa. No, tällä kertaa tulee tällainen kuvaton fiilispostaus.

Parin viime päivän aikana olen melkeinpä vahingossa päättänyt asioita. Päätin, että ostan tänä keväänä tai viimeistään kesällä Macbookin. Päätin olla hieman ahkerampi koulun kanssa, kun tätä energiaakin taas olisi. Päätin, että hankin sellaisen puhelimen, jolla voi postata missä vaan. Kaverini loi minuun juuri iPhone-painostusilmeen, we’ll see.;) Joka tapauksessa monta kivaa postausta on jäänyt tekemättä, koska en ole päässyt koneelle oikealla hetkellä purkamaan tunteitani. Myöhemmin samaa fiilistä on harvoin mahdoton tavoittaa ja postaus jää toteuttamatta.

Kohta pitäisi suunnistaa päivän toiselle ope-tunnille. Ensimmäinen oli iloinen yllätys, sillä ryhmänohjaajamme on oikea ilopilleri ja ryhmäkin tuntuu kivalta.:) Toivottavasti muillakin on ollut kiva ja aurinkoinen päivä. Illalla saattaa olla luvassa pieni ostopostaus. Muutaman jutun paljastan vasta, kun puen ne ylleni ensimmäistä kertaa, mutta pari juttua haluan esitellä mahdollisimman pian.