Apua!:D Eilinen meni kyllä ihan höpsösti! Jo tunti aamupostaukseni jälkeen halusin postata lisää, mutta ajattelin, että hillitsen itseni ja odottelen iltaan. No, illalla tuli sitten äkkilähtö ulkomailta palanneen ystäväni luokse enkä muistanut koko blogia. Palailin kotiin vasta äsken ja painuin samaa tietä postiin. Nyt on muuten kaikki arvontapalkinnot ja muut postitettu. Postin jälkeen istuin tähän koneelle ja tajusin, että ei hemmetti, en ole postannut yli vuorokauteen. Mitä tästä opimme? Tästä eteenpäin postaan, kun siltä tuntuu.
tummaa1

paita – H&M

housut – Seppälä

kengät – DinSko

Tarkoitukseni oli pukeutua tänään aivan eri asuun, mutta pidinkin eiliset vaatteeni suosiolla. Vähän tummahan tuosta asusta tuli, mutta se sopii hyvin tuohon vesisateeseen. Moneskohan päivä tämä on jo putkeen tuosta himputin sadetta? Lenkillä se on kiva bonus, mutta kun pitäisi näyttää ihmiseltä, sade pilaa kyllä paljon. Olen muuten aivan rakastunut näihin mustiin nahkasaappaisiin, en ota niitä enää koskaan pois jaloistani.:)

tummaa2

takki – Vero Moda

Uusi takkinikin aiheuttaa jatkuvaa hymyilyä ja pieniä kylmiä väreitä. Se on vaan niin ihana. Postireissuni saldon esittelen myöhemin, mutta totean jo etukäteen, että nappiin meni!:D Tuli sekä kaveripalvelusmekkoa että eBay-löytöjä. Palataan niihin myöhemmin, nyt on pakko saada ruokaa. Olihan teillä edes vähän ikävä?