beautiful blogger

1. Thank the blogger who gave you the award.
2. Put the award on your blog.
3. Link the person who nominated you.
4. Share 7 ‘interesting’ facts about yourself.
5. Nominate 7 other bloggers and notify them.

Yllätyn eilen iloisesti, kun kurkistin kommenttiboksiini. Kiitokset siis Josselle tästä palkinnosta!:) Laitan sen eteenpäin ihanille ja kauniille Sallalle, Jonnalle, Lintulle, Emmille, Jennille, Johannalle sekä Veeralle. Lista olisi jatkunut helposti, mutta seitsemän bloggaajaa tuli nopeasti täyteen. Pidättäydyin Indie-tytöissä, koska sattuneista syistä he tulivat ensimmäisinä mieleeni. Ja ovathan nuo nyt todella kauniita tyttöjä, ei siitä pääse yli eikä ympäri.

Ja sitten niihin mielenkiintoisiin faktoihin minusta. En aivan ymmärrä noiden lainausmerkkien tarkoitusta, mutta minusta löytyy sen verran helposti mielenkiintoisia juttuja, että takerrutaan nyt niihin. Koitin valita tähän niitä juttuja, joita en ole jo satoja kertoja blogissani huudellut, mutta saatatte törmätä tuttuihinkin tietoihin. Pardon my memory.;)

  1. Olen lähiaikoina huomannut pelkääväni nykyään perhosia. Viettelysten saaressa oli eräs jakso, jossa yksi sinkkutytöistä piti jättimäistä perhosta sen jaloista ja kosketteli muka suloisesti vatsaansa perhosen siivillä. Perhonen räpytteli paniikissa tytön mahaa vasten ja iskettävänä olevan miehen mielestä koko juttu oli niin romanttinen. Minä kiljuin sohvalla kauhusta ja ällötyksestä!:D Huudan nykyään myös nähdessäni yöperhosia, muistaakseni Nelliinalla on vähän sama tapa.
  2. Opin pitämään liikunnasta tosissani vasta fuksivuonnani yliopistossa (2006), kun liityin SATSille. Sitä ennen koululiikunta (lue: pakkoliikunta) oli pahinta maailmassa ja ainut urheilumuoto, joka minusta oli siedettävä, oli lenkkeily landella. Onneksi asiat ovat nykyään toisin ja olen oppinut, että esimerkiksi body pump -tunnilta saa helposti uskomattoman hyvän olon itselleen.:)
  3. En ole vieläkään eläessäni juonut kokonaista tuopillista/tölkillistä/lasillista olutta. Enkä muuten aio juoda. Hyi! Jos poikaystävänne ikinä väittävät, että suklaaolut on hyvää eikä maistu yhtään niin pahalta kuin “tavallinen olut”, ÄLKÄÄ USKOKO!
  4. Parisuhteessa olen se romanttinen osapuoli, joka rakastaa lahjoa ja hemmotella kumppaniaan. Tykkään myös yllättää ystäviäni ja sukulaisiani pienillä yllätyksillä. Vaadin ihmisiltä paljon, mutta annan myös samalla mitalla takaisin. Siitä tietää varmaankin kasvaneensa aikuiseksi, kun jouluna lahjojen antaminen voittaa niiden saamisen.
  5. Olin vielä reilu viikko sitten pahasti koukussa Facebookin Cafe World -pelisovellukseen. Nyt alkuhuuma on onneksi laantunut ja harkitsen koko Naamakirjasta katoamista. Once again.
  6. Otsatukan kasvattamiseni saattaa tyssätä kohta, sillä minun tekisi kamalasti mieli leikata se takaisin. Ainut vaihtoehto otsatukattomille hiuksilleni on joko tasapitkä (tylsä) tai sivuotsis (pidin sitä vuosia eli tylsä). Otsatukassa puolestaan on särmää ja se tekee kasvoista mielenkiintoisemmat. Äh, haluan kampaajan kynittäväksi ja pian.:/
  7. Laulan aina, kun olen yksin. Laulan suihkussa, kokkaillessani, tiskatessani ja siivotessani. Laulan myös, kun en tee yhtään mitään ja välillä myös lenkillä mp3-soittimen mukana. Musiikki on niin tärkeä osa elämääni, etten voisi kuvitellakaan elämää ilman sitä!

Nyt lähden kokkailemaan huimaa pääsiäisateriaa itselleni, johon ei sisälly muruakaan lammasta. Ajattelin kokata jotakin katkaravuista ensimmäistä kertaa elämässäni. Vähän jännittää, mitä niistä keksin tehdä.:) Lopputulos päätyy silmienne eteen todennäköisyydellä .91 ja kyllä, aion laulaa kokkaillessani.